Aniston

Instagrams fra livet

Hurra for mig!

Når man er voksen, er en fødselsdag lidt som "just another day" ...

Men jeg synes nu alligevel, at min fødselsdag denne gang havde et snert af noget særligt.

Ikke kun fordi jeg nu officielt er i midten af trediverne, hvilket må være må den kasse, man kommer i, når man passerer de 33 år?! Men også fordi jeg fik lov til at fejre dagen med min skønne familie og nogle andre meget søde mennesker, fordi jeg blev overrasket og ja ... bare havde en dejlig dag!

I det hele taget har det jo være en skøn uge.

Solen har skinnet det meste af tiden. Jeg har indtaget København iført cykel og t-shirt de fleste dage, og det gør bare alt sammen livet lidt rarere, synes jeg.

Samtidig har det været en uge med en række spændende, sjove og hyggelige event.

Og hurra for mig! Nu 34 år - men stadig 24 indeni ;o)


Se mere på Instagram @MISSYCLS.
ANNONCE
Ugen startede godt! Mandag var jeg til VIP premiere på Stylebox by Matas i Lyngby Storcenter, hvor der var beauty, champagne og canapeer på menuen. Stylebox by Matas åbnede i Lyngby dagen efter og onsdag i Fields. - Instagrams fra livet Ugen startede godt! Mandag var jeg til VIP premiere på Stylebox by Matas i Lyngby Storcenter, hvor der var beauty, champagne og canapeer på menuen. Stylebox by Matas åbnede i Lyngby dagen efter og onsdag i Fields.
Tirsdag efter job futtede hele familien i IKEA for at kigge lidt på sofaer. Det blev kun til lidt mad og en af de skønne kanelsnegle, som er en af mine seriøse laster. Ingen tur i IKEA uden "kanelbulla" - mums! - Instagrams fra livet Tirsdag efter job futtede hele familien i IKEA for at kigge lidt på sofaer. Det blev kun til lidt mad og en af de skønne kanelsnegle, som er en af mine seriøse laster. Ingen tur i IKEA uden "kanelbulla" - mums!
Onsdag stod den på event hos e.l.f. Cosmetics. Der var inviteret en masse skønne damer - og Ryan Gosling ... I hvert fald næsten :) - Instagrams fra livet Onsdag stod den på event hos e.l.f. Cosmetics. Der var inviteret en masse skønne damer - og Ryan Gosling ... I hvert fald næsten :)
Selvom det var onsdag, så skinnede solen over Onkel Dannys Plads i København. Så aftenen hos e.l.f. Cosmetics blev en hel fest med kolde Somersby og lækre, søde Cherry Heering drinks og cocktails. - Instagrams fra livet Selvom det var onsdag, så skinnede solen over Onkel Dannys Plads i København. Så aftenen hos e.l.f. Cosmetics blev en hel fest med kolde Somersby og lækre, søde Cherry Heering drinks og cocktails.
Fredag morgen blev jeg vækket med skønsang fra mændene i mit liv. De havde købt et rigtig pænt ur fra danske Monol, et abonnement på Eurowoman og et Hay gulvtæppe til mig. Og så havde lillemanden tegnet en af sine fine tegninger. Ja, han er den abstrakte type! - Instagrams fra livet Fredag morgen blev jeg vækket med skønsang fra mændene i mit liv. De havde købt et rigtig pænt ur fra danske Monol, et abonnement på Eurowoman og et Hay gulvtæppe til mig. Og så havde lillemanden tegnet en af sine fine tegninger. Ja, han er den abstrakte type!
Oven på sang og morgenmad drog jeg ud i Nordhavnen for at tage på dagscruise med Oslobåden sammen med en flok dejlige mennesker. Vi fik en rundtur på båden og spiste den lækreste tapas til frokost! - Instagrams fra livet Oven på sang og morgenmad drog jeg ud i Nordhavnen for at tage på dagscruise med Oslobåden sammen med en flok dejlige mennesker. Vi fik en rundtur på båden og spiste den lækreste tapas til frokost!
Senere på dagen vankede der flere lækre fødselsdagsgaver. Bl.a. lækkert dullegrej fra e.l.f. Cosmetics! - Instagrams fra livet Senere på dagen vankede der flere lækre fødselsdagsgaver. Bl.a. lækkert dullegrej fra e.l.f. Cosmetics!
Som tak for gaverne inviterede jeg hubbie og lillemanden på god italiensk pizza på Fabio på Frederiksberg. Det er super lækker italiensk mad - og så er det til at betale! Efterfølgende gik vi ind til naboen, Bertel, hvor vi spiste det største stykke yummi cheesecake. Og så hjem og slå mave i sofaen!  - Instagrams fra livet Som tak for gaverne inviterede jeg hubbie og lillemanden på god italiensk pizza på Fabio på Frederiksberg. Det er super lækker italiensk mad - og så er det til at betale! Efterfølgende gik vi ind til naboen, Bertel, hvor vi spiste det største stykke yummi cheesecake. Og så hjem og slå mave i sofaen!
Når jeg har rundet min fødselsdag, plejer udsalget at starte. Således også i år! I dag startede udsalget i Illum. Og vi ville egentlig have været derind kl. 9, hvor udsalget åbnede for Key Card-medlemmer. Men vi kom til at sove lidt længe alle mand. Så det, vi ville have shoppet, var udsolgt, men jeg fandt da en fin Acne bluse, der kan bruges året rundt, og som var sat ned med 40 %. - Instagrams fra livet Når jeg har rundet min fødselsdag, plejer udsalget at starte. Således også i år! I dag startede udsalget i Illum. Og vi ville egentlig have været derind kl. 9, hvor udsalget åbnede for Key Card-medlemmer. Men vi kom til at sove lidt længe alle mand. Så det, vi ville have shoppet, var udsolgt, men jeg fandt da en fin Acne bluse, der kan bruges året rundt, og som var sat ned med 40 %.
Del

Seneste nyt