Aniston

Instagrams fra livet

En uge i et liv med sand i skoene, cocktails, lækre print og alt det andet!

Sikken en uge! Den har stået på sol, sommer og, nærmest obligatorisk, en hel masse travlhed!

Men det var da også uge, hvor hubbie og jeg fik bare et par timer for os selv på en café, fordi lillemanden var til børnefødselsdag.

Her er en række instagrams fra ugen, der gik ...

Se mere på Instagram @MISSYCLS
ANNONCE
Det er SÅ über skønt, at det er blevet sommer. Det eneste men er sådan set, at lillemanden skal i bad minimum en gang om dagen, fordi han er smurt ind i solcreme og samtidig tilbringer en hel dag i sandkassen i børnehaven. Den slags giver sommetider nogle ekstraopgaver, når man kommer hjem fra job og børnehave - såsom at tømme sko for en halv sandkasse og støvsuge hele hytten, fordi den ligner en sandstrand. - Instagrams fra livet Det er SÅ über skønt, at det er blevet sommer. Det eneste men er sådan set, at lillemanden skal i bad minimum en gang om dagen, fordi han er smurt ind i solcreme og samtidig tilbringer en hel dag i sandkassen i børnehaven. Den slags giver sommetider nogle ekstraopgaver, når man kommer hjem fra job og børnehave - såsom at tømme sko for en halv sandkasse og støvsuge hele hytten, fordi den ligner en sandstrand.
Har i denne uge dog genopdaget "cocktail hour" som en fantastisk ting på en lun sommeraften. Lidt Cherry Heering, lidt danskvand, sukkerlage, mynte og is og voila! Man får helt lyst til at indføre cocktail hour hver aften ...  - Instagrams fra livet Har i denne uge dog genopdaget "cocktail hour" som en fantastisk ting på en lun sommeraften. Lidt Cherry Heering, lidt danskvand, sukkerlage, mynte og is og voila! Man får helt lyst til at indføre cocktail hour hver aften ...
Forleden var jeg til møde, hvor jeg spottede dette efter en tissetur. Og et puslebord på herretoilettet ses så skræmmende sjældent, at det måtte foreviges! Hurra for ligestilling, når det gælder bleskift! - Instagrams fra livet Forleden var jeg til møde, hvor jeg spottede dette efter en tissetur. Og et puslebord på herretoilettet ses så skræmmende sjældent, at det måtte foreviges! Hurra for ligestilling, når det gælder bleskift!
Sand, drinks og ligestilling ... Ugens højdepunkt var nu alligevel, da jeg modtog en dejlig pakke fra ASOS.com, der bl.a. indeholdt denne skønhed: En blazer fra ASOS med en lille neondetalje på ærmet. Er helt forelsket! - Instagrams fra livet Sand, drinks og ligestilling ... Ugens højdepunkt var nu alligevel, da jeg modtog en dejlig pakke fra ASOS.com, der bl.a. indeholdt denne skønhed: En blazer fra ASOS med en lille neondetalje på ærmet. Er helt forelsket!
Jeg har ledt efter en cola, hvor der stod Conni på. Men Conni er tilsyneladende ikke blandt de navne, som Coca-Cola har valgt at satse på i forbindelse med deres nye kampagne. Snøft! Dog forærede en sød kollega mig denne lækre sag forleden morgen. Sødt!! - Instagrams fra livet Jeg har ledt efter en cola, hvor der stod Conni på. Men Conni er tilsyneladende ikke blandt de navne, som Coca-Cola har valgt at satse på i forbindelse med deres nye kampagne. Snøft! Dog forærede en sød kollega mig denne lækre sag forleden morgen. Sødt!!
Nu sagde jeg godt nok, at pakken fra ASOS.com var højdepunktET, meeeen ... En ny essie kollektion er altså heller ikke at kimse af. Mere om denne på sitet snarest ... - Instagrams fra livet Nu sagde jeg godt nok, at pakken fra ASOS.com var højdepunktET, meeeen ... En ny essie kollektion er altså heller ikke at kimse af. Mere om denne på sitet snarest ...
I weekenden var lillemanden og jeg inviteret til to børnefødselsdage. Den ene var sammen med mor, mens den anden var hos en ven fra børnehaven, så lillemanden fløj solo. Hubbie og jeg tilbragte derfor et par velsignede timer på The Laundromat Café med en dejlig brunch og blik til de mange sjove fotos af laundromats. - Instagrams fra livet I weekenden var lillemanden og jeg inviteret til to børnefødselsdage. Den ene var sammen med mor, mens den anden var hos en ven fra børnehaven, så lillemanden fløj solo. Hubbie og jeg tilbragte derfor et par velsignede timer på The Laundromat Café med en dejlig brunch og blik til de mange sjove fotos af laundromats.
Søndagsoutfit - en ny skønhed fra Forher, endnu en ny blazer fra ASOS.com, yndlingsjeans fra Acne og de smukke, men ikke helt så komfortable som forventet, ballerinaer fra Lanvin. - Instagrams fra livet Søndagsoutfit - en ny skønhed fra Forher, endnu en ny blazer fra ASOS.com, yndlingsjeans fra Acne og de smukke, men ikke helt så komfortable som forventet, ballerinaer fra Lanvin.
Del

Seneste nyt