Aniston

Instagrams fra livet

SÅ blev det endelig sommer!

Jeg er så glad, så glad. Og det alene af den grund, at solen skinner, og at jeg endelig fornemmer, at det er blevet sommer i lille Danmark.

Sommer betyder dog også, at der sker mange flere ting, både i byen og på så mange andre fronter. Men selvom man har travlt, så betyder sommer og mere lys også, at man har overskud til mere.

Derfor bød sidste uge også på en hel del spas med bl.a. Somersby - og naturligvis med Distortion, som jo fyldte meget i København i sidste uge.

Her er en omgang Instagrams fra livet.

Se mere på Instagram: @MISSYCLS
ANNONCE
Forleden var manden ude og se fodbold, og jeg opdagede tilfældigt, at der var Sex and the City The Movie på tv. Selvom jeg har set den mange gange, så er den stadig bare en rigtig skøn film, der får mig til at føle, at jeg mødes med fire rigtig gode veninder, jeg har kendt i mange år. MEN ... Lillemanden ville IKKE sove i sin egen seng, han ville ikke sove i vores seng, så han fik, undtagelsesvist, lov til at ligge og slumre på sofaen, fordi mor så fik lov til at se film. Det var også lidt hyggeligt - og så fik han også stiftet lidt bekendtskab med de skønne kvinder fra New York :) - Instagrams fra livet Forleden var manden ude og se fodbold, og jeg opdagede tilfældigt, at der var Sex and the City The Movie på tv. Selvom jeg har set den mange gange, så er den stadig bare en rigtig skøn film, der får mig til at føle, at jeg mødes med fire rigtig gode veninder, jeg har kendt i mange år. MEN ... Lillemanden ville IKKE sove i sin egen seng, han ville ikke sove i vores seng, så han fik, undtagelsesvist, lov til at ligge og slumre på sofaen, fordi mor så fik lov til at se film. Det var også lidt hyggeligt - og så fik han også stiftet lidt bekendtskab med de skønne kvinder fra New York :)
Siden jeg blev mor, har det været vaskeligt rent logistisk at få venindedates op at stå. Hele mit liv handler om, hvem der henter og bringer (lidt sat på spidsen, men kun lidt ...), så derfor bliver det sjældent til så mange dates med venner og bekendte. I sidste uge fik jeg dog endelig tid til at sludre med den skønne Ellie Jokar, som jeg har kendt i efterhånden ti år - og naturligvis den skønne Biggie Small, som egner sig så godt til at blive fotograferet, og som senere på aftenen også optrådte i Aftenshowet sammen med Ellie. - Instagrams fra livet Siden jeg blev mor, har det været vaskeligt rent logistisk at få venindedates op at stå. Hele mit liv handler om, hvem der henter og bringer (lidt sat på spidsen, men kun lidt ...), så derfor bliver det sjældent til så mange dates med venner og bekendte. I sidste uge fik jeg dog endelig tid til at sludre med den skønne Ellie Jokar, som jeg har kendt i efterhånden ti år - og naturligvis den skønne Biggie Small, som egner sig så godt til at blive fotograferet, og som senere på aftenen også optrådte i Aftenshowet sammen med Ellie.
Da jeg var til møde med DFDS Seaways på Oslobåden i den forgangne uge, syntes jeg, det var sjovt at være iført mine højt elskede Sperry Topsider sejlersko. Bare fordi ... ;o) - Instagrams fra livet Da jeg var til møde med DFDS Seaways på Oslobåden i den forgangne uge, syntes jeg, det var sjovt at være iført mine højt elskede Sperry Topsider sejlersko. Bare fordi ... ;o)
Noget af det skønne ved sommeren og en ny sæson er alle de nyheder, der kommer ud på hylderne. Jeg glæder mig til at dele nogle af dem her på sitet med tiden! Og faktisk kan du allerede nu læse om bl.a. den skønne neglelakfjerner fra Matas og de fiiiine nye lakker fra Maybelline. #Beautyoverload!! - Instagrams fra livet Noget af det skønne ved sommeren og en ny sæson er alle de nyheder, der kommer ud på hylderne. Jeg glæder mig til at dele nogle af dem her på sitet med tiden! Og faktisk kan du allerede nu læse om bl.a. den skønne neglelakfjerner fra Matas og de fiiiine nye lakker fra Maybelline. #Beautyoverload!!
Et af ugens højdepunkter var helt klart en super sjov aften på Stepz! Somersby havde inviteret til en sjov danseaften med Toniah P, hvor vi dansede en hel aften - mens resten af byen var til Distortion. - Instagrams fra livet Et af ugens højdepunkter var helt klart en super sjov aften på Stepz! Somersby havde inviteret til en sjov danseaften med Toniah P, hvor vi dansede en hel aften - mens resten af byen var til Distortion.
Da jeg cyklede hjem gennem byen fangede jeg dette skønne øjeblik midt på Nørrebro. København er nu smuk om sommeren! - Instagrams fra livet Da jeg cyklede hjem gennem byen fangede jeg dette skønne øjeblik midt på Nørrebro. København er nu smuk om sommeren!
Weekenden var en stor solstrålehistorie! Og en Pepsi Max i solen er simpelthen noget af det bedste! (Lak: Maybelline Colorshow, bukser: Vivienne Westwood) - Instagrams fra livet Weekenden var en stor solstrålehistorie! Og en Pepsi Max i solen er simpelthen noget af det bedste! (Lak: Maybelline Colorshow, bukser: Vivienne Westwood)
Del

Seneste nyt