Aniston

Inspiration til nytårsoutfittet 2012

Fra klassisk black tie inspiration til det mere utraditionelle look.

Nytårslooket er, traditionen tro, årets sidste og (ofte) mest glamourøse, elegante, traditionelle og ekstravagante look.

Inspiration til nytårsoutfittet er derfor også ofte dedikeret til nytårskjolen, og resultatet bliver, at man stort set altid ender i det traditionelle black tie look. 

Nytårslooket må dog også gerne være lidt traditionelt og forbundet med det glamouriøse, feminine og ekstravagante - der er bare mange måder at gøre det på.


Aniston.dk har fundet inspiration til nytårslooket 2012.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2389163-Exotic-heart - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/2389163-Exotic-heart
Bustier + Maxiskirt
Den sensuelle bustier og det elegante maxiskirt er begge alsidige og ekstravagante elementer, som i den rigtige sammensætningen kan skabe både et black tie inspireret look og et mere utraditionelt - men stadig glamourøst look.

Skab et utraditionelt, men glamourøst, look med et klassisk sort maxiskirt, eller giv looket lidt kant med et maxi skirt i en af vinterens varme farver (flaskegrøn, bordeaux, vinrød), kombiner det med en sensuel bustier (gerne med dyreprint) og et par iøjnefaldende eller skulpturelle stiletter, ankelstøvler eller støvletter. Tilsæt en pelsjakke for et mere traditionelt og konservativt look.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2877227-New-Years-Eve-Conservative - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/2877227-New-Years-Eve-Conservative
Den lille sorte + stiletter og pelsjakke
Det enkle, konservative og elegante look med den lille sorte som grundelement (her sammensat med klassiske og let skulpturelle stiletter, en sort clutch og ladylike pels) er, trods de traditionelle undertoner og enkle og konservative linjer, en sammensætningen af tidløs klassikere, der aldrig forlader modebilledet. 

Hold looket inden for 'traditionens rammer' (konservativt, enkelt og elegant), eller gør looket mindre konservativt og mere casual ved eksempelvis at beholde pelsen men udskift den lille sorte med et klassisk sort pencilskirt og en løs sportsinspireret t-shirt eller sweatshirt og stiletterne med et par tårnhøje og skulpturelle ankelstøvler med chunky hæl.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3600335-Heroine - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/3600335-Heroine
Maxi skirt + casual t-shirt og støvletter
Den transparente udgave af maxiskirtet med det indvendige miniskirt dominerer ikke bare modebilledet denne sæson, men er også både elegant, feminint og glamourøst.

Det kan både styles med inspiration fra det klassiske black tie look: Maxiskirt kombineret med en sart blonde- eller velourtop, en blazer eller pels, et par stiletter, støvletter eller ankelstøvler og en clutch. 

Eller med inspiration fra den mere casual og rå kategori: Med en casual t-shirt (med eller uden print), læderjakke eller armyjakke og et par ankelstøvler med chunky hæl eller et par farverige sneakers.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2660767-casual-sequins - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/2660767-casual-sequins
Sweatshirt + Sneakers og paillet-belagte leggins
De paillet-belagte elementer ses i alle afskygninger denne sæson (kjoler, nederdele, blazere og leggins etc.) og er med sit skinnende materiale perfekte til feminine 'over the top' statements, den enkle iøjnefaldende detalje eller et rent cirkusprinsesse-inspireret festlook.

Lad det paillet-belagte element være det bærende, og byg resten af looket op efter det.

Vær utraditionel, og skab et enkelt, feminint og casual look med paillet-belagte leggings og sports-inspirerede elementer som sweatshirten eller en sporty t-shirt og et par sneakers i et og samme look.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/212399-Going-to-Stockholm-Fashion-Week-opening-party - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/212399-Going-to-Stockholm-Fashion-Week-opening-party
Læder + den lille sorte
Den lille sorte i alle dens utallige afskygninger er en tidløs klassiker, og lige så er læderjakken i både kort og (i hvert fald i denne sæson) lang version. 

Skab et enkelt og klassisk look med rå undertoner, og brug de to klassikere i et og samme look - gerne med flere læderelementer (taske/clutch og tårnhøje ankelstøvler).

Gå efter den lange version af læderjakken for et mere råt look og den korte bikerjakke for et mere minimalistisk look.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3166385-Military-look - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/3166385-Military-look
Armyskorten + læder leggins og tårnhøje ankelstøvler
Sæsonens rå elementer er godt nok det black tie inspirerede nytårslooks modsætningen og langt væk fra det traditionelle og det glamourøse univers - og dog. 

De rå elementer kan blive mere glamourøse i den rigtige sammensætning. 

Brug gerne de rå elementer i nytårslooket, men udskift eventuelt den løse tanktop med en gennemsigtig top med blonder - så bh'en er synlig, og looket dermed bliver mere feminint og sensuelt.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2863853-New-Years-Eve - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/2863853-New-Years-Eve
Den lille sort + Pailletter og blå pelskrave
Den lille sorte, pels og paillet-belagte elementer er i sig selv klassiske, feminine og tildeles festlige elementer.

Leg med de tre klassikere, og lad dig inspirere af både ladylike-universet og den paillet-belagte cirkusprinsesse i manegen.

Hold enten looket enkelt og feminint, eller gå efter en af de tre klassikere i en lidt spektakulær, opsigtsvækkende eller 'over the top' version.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3230691-Causing-a-Commotion - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/3230691-Causing-a-Commotion
1950'er inspireret + synligt undertøj
Det 1940'er/1950'er inspirerede univers, der stadig dominerer modebilledet, er den perfekte inspiration til nytårslooket, hvis man går efter et feminint, elegant og gennemført ladylike look.

Lad dig inspirere af enten den konservative og komfortable Coco Chanel-stil, hvor nederdelen og den ikoniske little black dress ikke sidder for meget til og viser for meget af de kvindelige former, men hvor looket er mere komfortabelt, fint, enkelt og elegant. 

Eller find inspiration i Christian Diors New Look med pencilskirts, midi skirts og små blazerjakker med skød, som, i modsætning til Coco Chanel-looket, er mere taljeret, sætter fokus på kvindens former og illustrerer timeglasfiguren. 

I modsætning til Christian Diors oprindelige New Look, så må undertøjet i dag gerne være synligt og gerne lidt Marilyn Monroe inspireret - sensuelt, men ikke for nøgent.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2688679-knit-sequins - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/2688679-knit-sequins
Sweatshirt + paillet-belagt pencilskirt
Nytårslooket behøver hverken være 'over the top' med pailletter, glimmer, accessories etc. eller helt casaul og hverdagsagtig - begge universer kan mødes. 

Tænk et hverdagslook tilføjet et gennemført elegant element såsom et pencilskirt, pailletter, blonder eller et mini-midi-maxi skirt - som her med løs jumper, paillet-belagt pencilskirt og et par ankelstøvler.

Giv ankelstøvlerne en hæl, og looket er med et mere festligt og elegant end ellers.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/1993168-All-black - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/1993168-All-black
Sort skjorte kjole + tårnhøje og skulpturelle hæle
Oversize kjoler eller kjoler uden talje, som skjortekjolen, er også et godt alternativ til de mange traditionelle bud på nytårskjolen. 

Lad det casaul oversized look være det bærende element, og hold looket enkelt og skulpturelt med skulpturelle ankelstøvler med chunky hæl og en kuverttaske.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2459999-Luas - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/2459999-Luas
Buksedragten
Buksedragten, jumpsuitet eller heldragten, som kom til verden i det forrige århundrede og oprindeligt var tænkt som bekvem arbejdsbeklædning, blev en del af modebilledet i begyndelsen af 1970'erne og har været det siden.

Den elegante buksedragt er sidenhen blevet et fint alternativ til både jeans, nederdel og kjole.

Den er enkel, stilfuld, elegant, feminin og komfortabel som den originale Little Black Dress.

Hold looket enkelt og gennemført med tårnhøje hæle og få accessories som en enkelt clutch, ringe, armbånd og halskæder.

Brug den sammen med en læder- eller armyjakke for et mere råt look, en blazer for et klassisk look, en pels for et ladylike look og den paillet-belagte blazer, som den lidt skæve detalje.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3439009-SEQUINS-FOR-THE-DAY - Inspiration til nytårsoutfittet 2012 http://lookbook.nu/look/3439009-SEQUINS-FOR-THE-DAY
Army + sportsinspireret t-shirt og pailletter
Armyjakken, -skjorten eller -vesten og de sports-inspirerede elementer kan sagtens forbindes med et glamourøst nytårslook.

Gør det råt og sports-inspirerede look mere elegant og feminint sammen med enten et pencilskirt, et maxiskirt, paillet-belagte leggins eller miniskirt og tårnhøje stiletter.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce