Aniston

Inspiration 2012: Cirkusprinsessen

Fra pailletbelagte elementer til sarte skørter.

Denne sæson domineres af både de casual og herreinspirerede tendenser og det absolutte modstykke: De helt fine og feminine cirkusprinsesse-tendenser med pailletter, skørter, sløjfer og alt, hvad det indebærer.

Tænk feminint, piget, pyntet, vovet, lidt Charlie Chaplin-inspireret og til tider outreret. Og forén det traditionelle cirkusprinsesse-look med sæsonens tendenser eller bare cirkusprinsessen, som hun ville se ud på gaden.

Gå efter fine og feminine elementer lige fra de mindste detaljer som (store) sløjfer, oversize kraver, Mary Janes stiletter, ballerinaer, hatte, flæser, plisseringer og iøjnefaldende makeup. Eller vov dig ud i de mere markante elementer som fine skørter, farver og mønstre, pailletter, velour, transparente elementer (skjorter, toppe, skørter), pastelfarver, blokfarver og blazere i farverig eller deltaljeret glimmerversion, og kombiner dem med enkle hverdagselementer.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2903553-Golden-sequins - Inspiration 2012: Cirkusprinsessen http://lookbook.nu/look/2903553-Golden-sequins
Paillet-belagt blazer + t-shirt, jeans og stiletter
Blazeren er generelt et uundværligt basiselement, som passer til ethvert outfitt og i enhver stil/garderobe - inkl. den cirkusprinsesse-inspirerede del. 

Universet repræsenterer alt fra den klassiske blazer til den herreinspirerede version, den farverige, den mønstret, den glimtende eller paillet-belagte. 

Det hele afhænger bare af sammensætningen.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2892929-BUT-IT-S-ALRIGHT-MA-IT-S-LIFE-AND-LIFE-ONLY - Inspiration 2012: Cirkusprinsessen http://lookbook.nu/look/2892929-BUT-IT-S-ALRIGHT-MA-IT-S-LIFE-AND-LIFE-ONLY
Paillet-belagt blazer + stiletter og farverigt og mønstret skørt
Hvordan ser cirkusprinsessen ud i trapezen og på gaden anno 2012?

Alt er yderst feminint og iøjnefaldene. Påklædningen indeholder både det farverige og paillet-belagte fra cirkusprinsesse-universet og denne sæsons femine tendenser i ét.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/803561-WHAT-HAPPENS-IN-FLORENCE - Inspiration 2012: Cirkusprinsessen http://lookbook.nu/look/803561-WHAT-HAPPENS-IN-FLORENCE
Farverig blazer med guldknapper + kjole og stiletter
Enkelt og feminint workwear- eller hverdagslook med grundelementer som lårkort sommerkjole, matchende stiletter (sommersandaler med hæl) og farverig blazer med iøjnefaldende guldknapper, som eneste cirkusprinsesse-relateret element.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3123507-JEWELED-VELVET - Inspiration 2012: Cirkusprinsessen http://lookbook.nu/look/3123507-JEWELED-VELVET
Cirkus-inspireret blazer + feminine Charlie Chaplin detaljer
Den karakteristiske bowlerhat, de røde læber (i stedet for bowtien) og det gennemgående klassiske look med sorte plateaustøvletter, skørt og en cirkusinspireret blazerjakke med guld detaljer.

Den femine cirkusprinsse kombineret med Charlie Chaplin i feminin version.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/398269-3 - Inspiration 2012: Cirkusprinsessen http://lookbook.nu/look/398269-3
Paillet-belagte leggins + oversized t-shirt og stiletter
Cirkusprinsessen er altid iført paillet-belagte eller glimtende elementer i manegen, og derfor kan hun også være iført pailletter på gaden - såsom paillet-belagte bukser eller leggins.

Hold det enkelt og feminint, og kombiner dem med en afslappet oversize t-shirt, personlige smykker, farverige stiletter og røde læber (som fashionistaen her).
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/1446511-aspirin-for-breakfast - Inspiration 2012: Cirkusprinsessen http://lookbook.nu/look/1446511-aspirin-for-breakfast
Paillet-belagte leggins, t-shirt og stiletter + oversized herreblazer og hat
Skab et sofistikeret look med en oversized t-shirt, en herreblazer, et par stiletter og mørke pailletbelagte leggins som eneste, enkle og iøjnefaldene cirkusprinsesse-detalje.
http://lookbook.nu/look/3170385-Leopard-Sequins - Inspiration 2012: Cirkusprinsessen http://lookbook.nu/look/3170385-Leopard-Sequins
Korte paillet-belagte shorts + herrebalzer og stiletter
De lårkorte shorts er blandt sæsonens dominerende tendenser, og det samme er herreblazeren og pailletterne - som også findes i det cirkusinspirerede univers. 

Her sammensat i et både feminint, sofistikeret og cirkusinspireret look med hvid herreblazer, feminin mønstret top, paillet-belagte shorts i lårkort version og stiletter.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2811905-A-Hawaiian-Birthday - Inspiration 2012: Cirkusprinsessen http://lookbook.nu/look/2811905-A-Hawaiian-Birthday
Luftigt sommerskørt + paillet-belagte elementer og ankelstøvler
Fire af sæsonens tendenser: Pailletter, kuvertasken, farver og sommerskørter.

Her sammensat i efter alle sæsonens og manegens regler med farverigt og luftigt sommerskørt, paillet-belagt top og kuverttaske og feminine, men rå, ankelstøvler.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce