Aniston

Sommertendens 2012: Lårkorte shorts

Korte shorts i alle afskygninger er en af sommerens hotte tendenser.

Forår er ved at blive til sommer, og sommer betyder bare ben i fine lårkorte shorts!

Sæsonens shorts byder da også på alt lige fra denim til de fineste sarte blonder, pastel farver, blomster og casual jersey - bare de er (lår-)korte!
http://lookbook.nu/look/1682129-Summer - Sommertendens 2012: Lårkorte shorts http://lookbook.nu/look/1682129-Summer
Tidløs klassiker
Den enkle og klassiske kombination af denimshorts og en basic tanktop er en ligeså udødelig klassiker som jeans kombineret med en hvid t-shirt - og holder derfor også denne sæson. 

Om tanktoppen (alternativet t-shirten) er med eller uden print, spiller ikke den store rolle. Bare den er løs, enkel og afslappet.

Tænk enkelt, basic og casual.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2667295-Win-a-pair-of-these-shoes-on-my-blog - Sommertendens 2012: Lårkorte shorts http://lookbook.nu/look/2667295-Win-a-pair-of-these-shoes-on-my-blog
Klassisk + farver
En sort blazer (i både feminin og herreinspireret udgave), en hvid tanktop, et par denimshorts, lidt enkle smykker og tårnhøje stiletter er alle stilrene og klassiske elementer, som altid holder - både hver for sig og sammen.

Giv det stilrene og klassiske udtryk lidt kant som her, og tilføj lidt af sæsonens farvetendenser - både i form af farverige stiletter og hårmodens nyeste trend - de farverige spidser.

Tænk klassisk, elegant og skæve farve detaljer.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/2770901-A-Little-Less-Conversation - Sommertendens 2012: Lårkorte shorts http://lookbook.nu/look/2770901-A-Little-Less-Conversation
Denim, boheme og nitter
Højtaljede denimshorts er hotte i denne sæson.

Bohemeuniverset (løs hvid skjorte, lang halskæde og løst hår) holder max denne sæson og rå detaljer med nitter (armbånd + bælte) er super at sætte til. 

Så tænk denim, nitter og lidt indianer-hippie.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3543025-young-wild-and-free - Sommertendens 2012: Lårkorte shorts http://lookbook.nu/look/3543025-young-wild-and-free
Denim, stråhat og jungledetaljer
Denimshorts og den velkendte stråhat er forlængst blevet en traditionel del af de fleste solrige sæsoner inkl. denne - som også byder på jungle-inspirerede print og detaljer. 

Her er alle elementerne, inkl. lidt læder, nitter og solbriller, spottet i et sammensat look, fra top til tå.

Tænk jungle-look, solbriller + stråhat og biker chic inkl. nitter.
ANNONCE
http://lookbook.nu/look/3370899-ONLY-YOU-KNOW - Sommertendens 2012: Lårkorte shorts http://lookbook.nu/look/3370899-ONLY-YOU-KNOW
Casual jersey og oversize denim 
Om det er denim-, blonde- eller jerseyshorts spiller ingen rolle denne sæson - bare de er korte. 

Lad dig inspirere af det casual udtryk som denne kombination med helt korte shorts i jersey, løs sort tanktop, oversized denimjakke og sneakers. 

Tænk casual og løst kombineret med lidt denim.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE