Aniston

Hmmm ... Marabou med bæredygtige bønner

Der er kommet frøer på chokoladen!

Hmmm ... Marabou med bæredygtige bønner
Marabou smager godt - og når man får en lille smule bedre samvittighed med i pakken, smager det endnu bedre!

Og den gode samvittighed får man simpelthen med som bonus i prisen, når man køber en af de helt klassiske Marabou-chokolader, der nu har fået en lille grøn frø på pakken, fordi 30 % af chokoladen er blevet bæredygtig.

Marabou har nemlig indgået et samarbejde med Rainforest Alliance, som står for certificeringen af de bæredygtige kakaobønner, og som desuden sørger for, at miljøet får en hånd med på vejen, når kakaobønnerne dyrkes.

Herudover giver bæredygtighed bedre vilkår for dem, der arbejder med dyrkningen af de bæredygtige kakaobønner - og du skal ikke gøre andet end at betale det samme for din plade Daim eller Schweizernød, som du plejer.
 
30 % bedre samvittighed
Med minimum 30 % kakaobønner fra bæredygtige landbrug gør Marabou en god indsats for at gøre noget godt for miljøet og for arbejdsforholdene omkring kakaobønnedyrkningen.

Marabou lover dog, at de 30 % nok skal blive til flere. Men man skal jo kravle, før man kan gå, og bæredygtige kakaobønner hænger ikke på træerne (selvom det gør de - der hænger bare ikke så mange af dem endnu.)

Tjener, der er en frø på min chokolade!
Marabou lover, at den nye Rainforest Alliance-certificering ikke betyder noget for smagen på den enkelte chokolade-variant. Så din favorit smager stadig, som den plejer.
 
Men indholdet er det samme. De varianter, som indeholder bæredygtigt dyrkede kakaobønner, vil dog være nemme at kende på Rainforest Alliance-mærket med den lille grønne frø.
 
 
Marabous mælkechokoladeplader har en vejl. udsalgspris på 24,95 kr.

 
ANNONCE
Hmmm ... Marabou med bæredygtige bønner
Hmmm ... Marabou med bæredygtige bønner
Del

Seneste nyt

Annonce