Aniston

Henrik Vibskov parfumer

Henrik Vibskov lancerer nu en ny unisex duft-serie.

Billede fra Dr. Adams Odense - Henrik Vibskov parfumer Billede fra Dr. Adams Odense
Den danske modeskaber Henrik Vibskov, er måske mest kendt for sit avangarde og til tider noget outrere danske design, sine særprægede (men enestående modeshows) og sit helt eget look, som mange danskere og internationale fashionistas har taget til sig.

Men for nyligt tog Henrik Vibskov skridtet til også at kunne tilføje en ny titel på sit visitkort - nemlig titlen som parfumier.

Den 24. august var nemlig dagen, hvor Henrik Vibskov lancerede sin første (unisex) duftserie med navne så særprægede som TYPE B, TYPE C og TYPE D.

 Tre dufte, som alle har hver deres unikke duft, betydning og baggrundhistorie. 

Duftene skulle nemlig afspejle et bestemt øjeblik i tre forskellige byer. TYPE B for Berlin, TYPE C for Copenhagen og TYPE D for Damascus. En sjælden kombination blandt helt nye duft-serier, da duften ofte først får sin historie efter flere succesfulde år i glasmontren.

Enkelt , unikt og særpræget på samme tid.
ANNONCE
Billede fra Dr. Adams Odense - Henrik Vibskov parfumer Billede fra Dr. Adams Odense
TYPE B 
TYPE B, som i Berlin, er en duft, der med krydrede toner (som peber og svovl) og bløde træagtige noter (som cedertræ og gaiac træ) , udvikler sig i en uventet retning og bliver varm, hyggelig og indbydende.

Baggrundhistorien
TYPE B fra Henrik Vibskov er en duft, som, ifølge designere, kan
indfange en kold vinterdag i den tidligere østlige del af byen og samtidig minde en om den røgede og læderagtige lugt på gaderne i Pankow. 
ANNONCE
Billede fra Dr. Adams, Odense - Henrik Vibskov parfumer Billede fra Dr. Adams, Odense
TYPE C
TYPE C står for København/Copenhagen, som er Henrik Vibskovs base.

Det er en duft med begyndende klar citrus og gruntoner af noget så ildelugtende som tang. Det må siges at være særpræget, da vi ikke just forbinder lugten af tang med noget godt. Men Henrik Vibskovs duft har altså ikke spor af tanglugt. Den er tværdimod enkelt og frisk. 

Baggrundhistorien
TYPE C er duften, der med sin enkle og klare citrus duft blandet med en frisk kystagtig duft.

Det er duften, der, ifølge historien bag, skulle bringe minder frem om en helt særlig Københavnsk duft, som kun opleves udenfor Trekroner Fortet ved indsejlingen til Københavns havn
.
 
ANNONCE
Henrik Vibskov parfumer
TYPE D
TYPE D som i Damascus er en eksotisk duft med friskhed, citrus og en krydret begyndelse, der folder sig ud i en varm og overdådig blomsteragtig duft med toner af jasmin, orangeblomst, ingefærbrød, kanel og vanilie. Den mest sensuelle og forførende duft i unisex-serien. Og det kan man jo sagtens forestille sig, da Damascus er mere eksotisk end både København og Berlin.  EN EEEEEoijgdbdcsgnoehmlhEEE fvdlgadpg

 TYPE D er den mest sensuelle duft (i unisex-serien 


Baggrundhistorien
Type D er en duft af det ukendte og af 1001 nats eventyret. 

Den er inspireret af fantasien om Mellemøsten og de gamle markedspladser i Damaskus på en varm sommerdag - med de farverige, smalle gader, hvor luften er mættet med en rig samling af lokkende dufte.   


Henrik Vibskovs duftserie forhandles bl.a. hos Dr. Adams i Odense.
  TYPE D er den mest sensuelle duft (i unisex-serien 
ANNONCE
Henrik Vibskovs nye duftserie er til både kvinder og mænd og indeholder altså tre vidt forskellige og unikke dufte, fra modeskaberen og (nu også) parfumieren Henrik Vibskov.

Duft-serien har en lidt besynderlig historie, som lader dig opleve de små intense øjebilkke i flere af verdens hjørner, fra moderigtige Berlin til velkendte og elskede Copenhagen og 1001 nats Damascus Enkelt, fantasifuldt og originalt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce