Aniston

Heij

Nyt tysk mærke bringer bløde, flotte sjaler til både børn og voksne ind i modebilledet.

Da jeg tidligere på måneden tog en halv dag med skønne børne- og dametøjskollektioner på CIFF og CIFF Kids under modeugen, var der et enkelt helt nyt brand, som fangede min opmærksomhed.

Det var tyske Heij, som var en del af CIFF Kids' afdeling for nye talenter. 

For selvom standen ikke ved første øjekast så ud af meget, så drog de fine tørklæder mig alligevel med det samme, og de indbød ligefrem til, at man liiige skulle hen og røre.

Heijs tørklæder og sjaler til både børn og voksne er nemlig både flotte og virkeligt lækre at røre ved. Jeg havde straks lyst til at smide en af de flotte mønstrede oversized tørklæder om halsen - havde det dog bare ikke være for den gode varme, som der var i hallen, og så naturligvis det faktum, at sjalerne kun var til at kigge på og dermed ikke til salg.

Heij designer til både piger og drenge, kvinder og mænd. Til både voksne og børn er sjalerne designet med fede mønstre, flotte neondetaljer, og så de både designet og lavet i Tyskland (nærmere bestemt Hamborg) og i 100 pct. økologisk og usandsynligt blød bomuld.

Virkeligt fine sager, som, vi må håbe, snart kommer til Danmark!

Indtil da kan sjalerne købes på Heijs webshop til omkring 69 euro for sjaler til børn og 89 euro for sjaler til voksne.
ANNONCE
"Born to be wild" - oh yes indeed! - Heij "Born to be wild" - oh yes indeed!
Kvalitet, print og detaljer på Heijs sjaler er virkelig "spitzenklasse"! - Heij Kvalitet, print og detaljer på Heijs sjaler er virkelig "spitzenklasse"!
Cool print på øko-bomuld til både børn og voksne. - Heij Cool print på øko-bomuld til både børn og voksne.
Heij
Heij
Heij
Del

Seneste nyt

Annonce