Aniston

Gyldendals store kogebog

Med denne kogebog går drømmen om at blive mesterkok i opfyldelse

Supper, brød ja selv den lækreste steg. Du bliver uovervindelig i et køkken.
Gyldendals  store kogebog
Tiden hvor et halvfærdigt måltid skulle serveres for kæresten med bævrende hænder på en mærkedag, eller den man gerne så blive sin kæreste til en middag er ovre, takket være Gyldendals nye kogebog.

688 sider spækket med opskrifter og tips, så mange at selv din mormor med sin livserfaring og tid i køkkenet, stadig ville kunne lære noget. Den eneste ulempe ved bogen er at den vejer lidt over 2,5kg så den ikke lige kan smugles med hvor som helst.

Tilgengæld er det en super måde at udvide sit køkken repertoire på. Jeg selv satte mig i hovedet at prøve én opskrift fra hvert kapitel. Det skulle være den, hvor der var mindst sandsynlighed for at jeg ikke kunne lide, men ikke engang der kunne jeg sætte en finger på noget.

Og ja indrømmet, opskrifterne smager ikke helt som mormors, men jeg tror at i dette tilfælde det er mere et spørgsmål til mine evner end det er opskrifterne.

Utroligt nok, for opskrifterne er godt forklaret, det er ned til mindste detalje, ja det burde slet ikke kunne gå galt. Dog kunne de godt skildre processen med billeder, så man er helt på den sikre side.

Gyldendals store kogebog har fundet hvad der svarer til alle opskrifter. Der er tonsvis af supper, brød, stege, sovse osv. samt sider med informationer om de forskellige kapitler, så man får lidt viden om de ingredienser man snart har i hænderne.

Dette er 2. udgaven, den er på 688 sider propfyldt med lækre opskrifter, og koster 299,-
ANNONCE
Del

Seneste nyt