Aniston

Fuerteventura - kun for par

Kig hinanden dybt i øjnene på Designhotel R2 Bahia Playa.

Det er okay at indrømme, at man som par har behov for engang i mellem at være sammen og nyde tosomheden - og det uanset om man er forældre eller ej.

Men det kan være svært at være romantiske, når man skal ordne opvask, vasketøj, nullermænd og alle hverdagens andre gøremål.

Måske netop derfor er det også blevet mere populært at tage på ferie for at være sammen - på parhotel, hvor det er okay at sidde og kigge hinanden dybt i øjnene over en dejlig middag og et glas vin.

Og er man lun på parhotel (eller duohotel, som det også kaldes), så bør man bestemt overveje Designhotel R2 Bahia Playa & Spa i Tarajalejo på Fuerteventura.

Her finder man masser af rum til tosomhed, eksklusive rammer, ro og, ikke mindst, godt vejr! Og samtidig er hotellet strengt forbudt for børn.
ANNONCE
R2 er et gennemført hotel fra A-Z, og der er kræset for detaljerne. - Fuerteventura - kun for par R2 er et gennemført hotel fra A-Z, og der er kræset for detaljerne.
Der mangler hverken godt vejr, plads eller lidt til at trække i smilebåndet på duohotellet R2. - Fuerteventura - kun for par Der mangler hverken godt vejr, plads eller lidt til at trække i smilebåndet på duohotellet R2.
Værelserne er indrettet moderne og efterlader rig mulighed for forkælelse. - Fuerteventura - kun for par Værelserne er indrettet moderne og efterlader rig mulighed for forkælelse.
Designhotel R2 er et både moderne og stilrent hotel, der ligger ud til vandet og i meget rolige omgivelser.

Der er sandstrand lige uden for hovedindgangen, og hvis man går langs vandet, kan man desuden besøge den lille, hyggelige by Tarajalejo, hvor der er mulighed for bl.a. at besøge et par lokale restauranter.

Alt ånder fred og idyl, takket være bl.a. det faktum, at gæster under 16 år ikke har adgang til hotellet. 

Der er således ingen børnehvin og badebolde, der kommer flyvende gennem luften. Atmosfæren er tværtimod voksen og eksklusiv.

Hotellet har egen spa med alt, hvad dertil hører af bade, sauna, jacuzzi og massage. Og når man lægger sig i spaens liggestole, har man udsigt ud over vandet og hyggelige Tarajalejo.
ANNONCE
R2 ligger meget tæt på den smukke strand og strandpromenaden. Så udsigten fra altanen kunne ikke være meget bedre. - Fuerteventura - kun for par R2 ligger meget tæt på den smukke strand og strandpromenaden. Så udsigten fra altanen kunne ikke være meget bedre.
Atmosfæren ved poolen er afslappet og hyggelig, og der er ikke lagt op til højlydt badeboldsleg eller bomber. - Fuerteventura - kun for par Atmosfæren ved poolen er afslappet og hyggelig, og der er ikke lagt op til højlydt badeboldsleg eller bomber.
Hotellet har desuden egen restaurant, og selvom denne tilbyder all inclusive buffet, er det en eksklusiv restaurant, hvor der er kælet for menuen, og hvor man ganske enkelt kan få lige, hvad hjertet begærer af spanske specialiteter, kødretter, suppe, desserter og meget meget mere.

Vil man dog indtage måltider udenfor hotellet, kan man begive sig de cirka 250 meter ned ad strandpromenaden og indtage et lokalt måltid på eksempelvis den lokale fiskerestaurant.
ANNONCE
Buffeten på Designhotel R2 indbyder til et rent festmåltid med masser af spanske specialiteter. - Fuerteventura - kun for par Buffeten på Designhotel R2 indbyder til et rent festmåltid med masser af spanske specialiteter.
På ferien må man godt ... :-) - Fuerteventura - kun for par På ferien må man godt ... :-)
Del

Seneste nyt