Aniston

[Fødselsdagskonkurrence]: Vind spændende nyheder fra NIVEA

Aniston.dk fylder 10 år på søndag, og det fejrer vi med daglige konkurrencer. I dagens give-away kan du vinde dufte og solprodukter fra NIVEA.

[Fødselsdagskonkurrence]: Vind spændende nyheder fra NIVEA
NIVEA lancerer for tiden rigtig mange spændende nyheder. Heriblandt en ny sol-miniserie, Protect & Refresh, med produkter, der er gode til park- eller strandliv. En mega smart After Sun In-Shower lotion, som er lige til at hoppe i badet med efter, at man har nydt solen. Og Stress Protect deoserie, som beskytter mod sved - også i stressede situationer.

Alt sammen produkter, som er gode at have ved hånden, når forårs- og sommersolen kigger frem, og vi skal være klar til masser af udeliv.

Jeg har kun selv haft fingrene i Stress Protect-serien, og den stod absolut distancen og holder, hvad den lover.

Men jeg skal helt sikkert også prøve NIVEA After Sun-In Lotion, som man bruger efter, at man har vasket sig i badet, og som så skulle køle og blødgøre huden. 

Herudover kan man vist ikke få gode solprodukter nok. NIVEA Protect & Refresh-serien består både af den spændende nyhed NIVEA SUN Protect & Refresh Cooling Mist, der bruges til øjeblikkelig solbeskyttelse samt til samtidigt at berolige og forfriske huden. Sammen med mist'en relanceres NIVEA SUN Protect & Refresh Invisible Spray, der er en god gammel favorit, men som nu kommer i en ny og forbedret formel med kølende effekt og med en let og ikke-fedtet struktur.

Det er en god lille samling sommerprodukter, og jeg har fået lov til at udlodde hele samlingen af NIVEA-produkter i anledningen af Aniston.dk's 10 års fødselsdagsfejring. Du kan smide et lod i tromlen nedenfor!

Husk i øvrigt også at kigge forbi igen i morgen, hvor vi går i luften med endnu en fødselsdagskonkurrence. Og læg desuden vejen forbi Aniston.dk's Facebookside, hvor vi også har en daglig konkurrence i anledningen af vores 10 års fødselsdag på søndag.

ANNONCE
[Fødselsdagskonkurrence]: Vind spændende nyheder fra NIVEA
*** VIND EN EN LÆKKER SOMMERPAKKE FRA NIVEA ***
Du har nu chancen for at vinde en lækker sommerpakke bestående af den nye sol-miniserie NIVEA SUN Protect & Refresh, en Stress Protect deo-serie samt NIVEA After Sun In-Shower.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål. Hint: Du finder svaret i teksten ovenfor!

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter allerede i morgen, den 8. maj 2014, og vinderen får direkte besked via mail.

Pssst: Hvis du er på siden fra mobil, skal du vælge skrivebordsvisning for at se konkurrencefelterne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce