Aniston

[Fødselsdagskonkurrence]: Vind en valgfri Matrix Biolage hårplejeserie

Aniston.dk fylder 10 år på søndag, og det fejrer vi med daglige konkurrencer. I ugens anden give-away kan du vinde en komplet hårplejeserie fra Matrix Biolage.

[Fødselsdagskonkurrence]: Vind en valgfri Matrix Biolage hårplejeserie
Jeg er selv blevet rigtig glad for Matrix Biolages VolumeBloom-serie, som er rigtig god til slattent skandinavisk hår som mit.

Men der findes også en række andre hårplejeserier i Matrix Biolage-serien. Og netop sådan en sættes på højkant i Aniston.dk's anden fødselsdagskonkurrence. Yeah!


Matrix Biolage står nemlig bag hele fire forskellige hårplejeserier, der dækker forskellige behov.

Der er naturligvis Matrix Biolage VolumeBloom, der giver op til 70 pct. mere volumen efter blot en påføring. Serien er bygget op omkring bomuldplantens evner til at ekspandere og udvide sig selv. Det giver mere volumen til håret, og det kan vi godt lide! I serien findes en shampoo, en conditioner og en leave-in volumenspray.

Til hår, der har tendens til tørhed, findes Matrix Biolage HydraSource, som går ind og øger hårets fugtindhold ved hjælp af aloe vera plantens fugtbevarende egenskaber. I serien findes en shampoo, en conditioner, en maske og en Hydra Seal spray.

Hår, der har tendens til at kruse, skal naturligvis også plejes, så det er blødt og lækkert. Til denne type hår findes Matrix Biolage SmoothProof, som giver blødt hår uden krus i op til 72 timer, og som er bygget op omkring den modstandsdygtige kameliablomst. I serien findes en shampoo, en conditioner, en maske og en serum.

Sidst, men ikke mindst, findes Matrix Biolage ColorLast til farvet hår. Serien hjælper til at bevare en intens og glansfuld hårfarve i op til ni uger. Produkterne i serien er bygget op omkring en orkidés aldrig falmende farve. I serien findes en shampoo, en conditioner, en maske og en Shine-Shake. 

Hvis du også gerne vil prøve en af de lækre Matrix Biolage hårplejeserie, så er det jo bare om straks at smide et lod i konkurrencen nedenfor.

Husk også at kigge forbi igen i morgen, hvor vi går i luften med endnu en fødselsdagskonkurrence. Og læg desuden vejen forbi Aniston.dk's Facebookside, hvor vi også har en daglig konkurrence i anledningen af vores 10 års fødselsdag på søndag.


Se evt. flere fotos af Matrix Biolage-serierne i galleriet.


*** VIND EN VALGFRI HÅRPLEJESERIE FRA MATRIX BIOLAGE ***
Du har nu chancen for at vinde en helt valgfri hårplejeserie fra Matrix Biolage. 

Du kan læse om de fire forskellige serier oven for samt se flere fotos af de forskellige produkter i galleriet.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Find den ønskede hårplejeserie fra Matrix Biolage, og skriv navnet på denne i konkurrencefeltet. Skriv desuden gerne, hvorfor du ønsker netop denne, hvis du er den heldige vinder. 

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter allerede i morgen, den 7. maj 2014, og vinderen får direkte besked via mail.

Pssst: Hvis du er på siden fra mobil, skal du vælge skrivebordsvisning for at se konkurrencefelterne.

ANNONCE
[Fødselsdagskonkurrence]: Vind en valgfri Matrix Biolage hårplejeserie
Del

Seneste nyt

Annonce