Aniston

Familieferie på Fuerteventura

Når hele familien skal nyde ferien fra start til slut ...

Der er visse ingredienser, som en familieferie bare skal indeholde. Mor, far og børn skal nemlig være glade og have mulighed for at være sammen på den fede måde.

Forleden var jeg så heldig at få et smugkig på en rigtig god familieferie på den naturskønne og meget indtagende kanariske ø Fuerteventura.

I den forbindelse boede vi Las Marismas i den hyggelige ferieby Corralejo, og her findes virkelig alt, hvad familiehjertet kan begære.

Las Marismas
Lejlighedshotellet Las Marismas ligger lidt i udkanten af Corralejo. Det ligger således i et lidt stille område og i gåafstand fra centrum med vandlandet Baku lige på den anden side ad gaden.

Hotellet er meget velholdt og moderne. Og lejlighederne er yderst rummelige med både opholdsrum, soveværelse, stort badeværelse med badekar samt en stor altan med plads til hele familien. I det hele taget får man enormt meget plads i lejligheden, som også indeholder et mindre køkken, hvor man kan lave mad - hvis man har lyst.

Der er nemlig mulighed for all inclusive på Las Marismas, og buffeten indeholder faktisk alt, hvad man kan komme i tanker om.

Så bliver man sulten oven på en dag med pool, tennis, underholdning og minigolf, kan man få stillet sin sult og tørst på hotellet.
ANNONCE
Lejlighederne på Las Marismas er både rummelige og fint indrettet. - Familieferie på Fuerteventura Lejlighederne på Las Marismas er både rummelige og fint indrettet.
Et slag minigolf, en tur i børnepoolen eller et slag tennis. Der er meget at tage sig til for børnefamilien på Las Marismas. - Familieferie på Fuerteventura Et slag minigolf, en tur i børnepoolen eller et slag tennis. Der er meget at tage sig til for børnefamilien på Las Marismas.
Spis godt i Corralejo
Vil man dog i stedet spise ude, kan man passende bevæge sig ind til centrum af Corralejo. Her ligger en lang række hyggelige restauranter, hvor man kan indtage både frokost og middage.

På Restautant Avenida, som er en lille gemt perle i Corralejo, finder man bl.a. mange af de specialiteter, som de kanariske øer og Spanien generelt er kendte for. Her spiser mange af de lokale, og menuen er da også både alsidig, god og i den billige ende. Herudover serverer de virkelig god kaffe på Avenida.

Er man ude efter en god pizza eller en let salat til frokost, kan man passende lægge vejen forbi La Mamma, som er et mere café-præget spisested. Her serveres en god blanding af spansk og italiensk mad, som kan indtages på terrassen foran restautauranten, der ligger på en sidegade til hovedgaden.

Og er man ude efter en lidt speciel madoplevelse, bør man lægge vejen forbi El Sombrero, som ligger på havnen i Corralejo. Her er man omgivet af køer i alle varianter (restauranten samler tilsyneladende på køer i form af bamser, figurer og alskens andre typer køer), og man kan nyde bl.a. restaurantens specialitet "El Sombrero", der fungerer som en slags fondue, hvor man griller sit kød på en lille bordgrill, der er formet som en sombrero.

Vil man i byen senere på aftenen, byder byen også på en lang række hyggelige kaffebarer, barer og steder med livemusik.
ANNONCE
Skaldyr er blandt de ting, som man absolut skal springe ud i, når man er på Fuerteventura. - Familieferie på Fuerteventura Skaldyr er blandt de ting, som man absolut skal springe ud i, når man er på Fuerteventura.
Små kroketter med kartoffel eller fiskefyld og med hvidløgsdressing er en af de retter, som der serveres på mange af restauranterne på Fuerteventura. - Familieferie på Fuerteventura Små kroketter med kartoffel eller fiskefyld og med hvidløgsdressing er en af de retter, som der serveres på mange af restauranterne på Fuerteventura.
Oplevelser i og omkring Corralejo
Når man er på ferie i Corralejo, behøver man ikke nødvendigvis at bevæge sig ud af byen, hvis man ikke vil.

Corralejo er en helt lille by i sig selv, og her finder man både butikscentre med mere moderne butikker såsom Zara samt mindre, lokale butikker og et lille afrikansk marked, hvor man kan købe souvenirs etc. 

Man kan desuden tage en tur op i byens klokketårn Calle Campanario, hvorfra man kan se ud over hele byen. Eller man kan gå en lang tur gennem byen og slutte sin tur med en kop kaffe på stranden, mens ungerne leger i sandet.

Og trænger hele familien til lidt fart i badebuksen, så ligger Baku Waterpark i udkanten af byen.

Bevæger man sig dog bare en lille smule uden for Corralejo, møder man Las Dunas. 

Las Dunas er et stort naturområde med sand, sand og atter sand, som er blæst ind fra Sahara. Det er et meget goldt område, som samtidig er meget fredfyldt. Udover det smukke, fine sand, kan man også nyde havet på den ene side og udsigten til de smukke vulkanske bjerge på den anden side.

Og bliver man lidt varm midt i sandet, kan man blot hoppe i havet direkte fra stranden på Las Dunas.


Se mere om Las Marismas, Corralejo og Fuerteventura på Apollo Rejsers hjemmeside.
ANNONCE
Begrav lillebror i sandet på stranden i Corralejo. - Familieferie på Fuerteventura Begrav lillebror i sandet på stranden i Corralejo.
Corralejo er en turistby, men den er alligevel stille og rolig og fuld af nydelse. - Familieferie på Fuerteventura Corralejo er en turistby, men den er alligevel stille og rolig og fuld af nydelse.
Nyd klokketårnet i Corralejo på helt nært hold ... - Familieferie på Fuerteventura Nyd klokketårnet i Corralejo på helt nært hold ...
... Og nyd samtidig udsigten fra klokketårnet! - Familieferie på Fuerteventura ... Og nyd samtidig udsigten fra klokketårnet!
Del

Seneste nyt