Aniston

Et kig på efteråret og vinteren 2014

Pressedagene i København er vel overstået. Her er et lille smugkig på nogle af mine favoritter i den kommende sæson.

Efterårslækkerier fra Scotch Shrunk og Scotch'R'Belle.  - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Efterårslækkerier fra Scotch Shrunk og Scotch'R'Belle.
Det er faktisk ved at være et par uger siden, jeg deltog i alle de dejlige pressedage i København, hvor jeg var blandt de heldige, der fik lov til at få et smugkig på alle de skønne ting, der bliver musthaves til efteråret og vinteren. Det både inden for kvindemode, børnemode, smykker, accessories, boliglækkerier og meget meget mere.

Og fristelser bliver der masser af, skal jeg lige love for.

Jeg har samlet nogle af de ting, som særligt fangede mit øje her. Og så er det ellers bare om at vente, til sæsonen skifter, og vi kan få de fine sager i butikkerne.


Se evt. flere lækkerier og fristelser i galleriet.
ANNONCE
Blandede fristelser fra Soft Gallery, Scotch Shrunk, Scotch'R'Belle og Sofie Schnoor. - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Blandede fristelser fra Soft Gallery, Scotch Shrunk, Scotch'R'Belle og Sofie Schnoor.
Det kan der kun komme nogle lækre efterårskids ud af! - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Det kan der kun komme nogle lækre efterårskids ud af!
Efteråret står (også) i skønhedens tegn med spændende lækkerier fra Sasé, Davines og Mario Badescu. Skal det prøves? Ja, det tror jeg nok! - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Efteråret står (også) i skønhedens tegn med spændende lækkerier fra Sasé, Davines og Mario Badescu. Skal det prøves? Ja, det tror jeg nok!
Ja, jeg har en særlig svaghed for Scotch Shrunk og ja, jeg må nok eje de her tre til Lillemanden i den kommende sæson. BUM! - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Ja, jeg har en særlig svaghed for Scotch Shrunk og ja, jeg må nok eje de her tre til Lillemanden i den kommende sæson. BUM!
OG camou-jakken skal naturligvis også bo hos os! - Et kig på efteråret og vinteren 2014 OG camou-jakken skal naturligvis også bo hos os!
Opdagede et nyt skobrand under pressedagene. Det hedder Veja. Det håber jeg at komme til at se meget mere til. - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Opdagede et nyt skobrand under pressedagene. Det hedder Veja. Det håber jeg at komme til at se meget mere til.
Mauro Grifoni Kids er et ret klassisk børnetøjsmærke i super lækre kvaliteter! - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Mauro Grifoni Kids er et ret klassisk børnetøjsmærke i super lækre kvaliteter!
LTB Kids laver super fede styles til meget budgetvenlige priser. - Et kig på efteråret og vinteren 2014 LTB Kids laver super fede styles til meget budgetvenlige priser.
Hvis nu jeg også skal vove mig til at bruge lidt penge på mig selv i den næste sæson, så kunne det meget vel være et par funky sko fra Edith & Ella, der røg i kurven. Må man købe alle tre par? - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Hvis nu jeg også skal vove mig til at bruge lidt penge på mig selv i den næste sæson, så kunne det meget vel være et par funky sko fra Edith & Ella, der røg i kurven. Må man købe alle tre par?
Super cool hygge-sweat fra Soya Concept. - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Super cool hygge-sweat fra Soya Concept.
Ryan Leslie laver de mest cool tørklæder i rock-chick designs. Ja tak! - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Ryan Leslie laver de mest cool tørklæder i rock-chick designs. Ja tak!
Også et stort ja tak til sejlerinspirerede sneakers fra Sarenza.dk, til Gola med højde på og dyreprint og til korte gummistøvler, som man rent faktisk kan være bekendt at gå i. - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Også et stort ja tak til sejlerinspirerede sneakers fra Sarenza.dk, til Gola med højde på og dyreprint og til korte gummistøvler, som man rent faktisk kan være bekendt at gå i.
Fantastisk lækker sag fra danske Noir Desire. - Et kig på efteråret og vinteren 2014 Fantastisk lækker sag fra danske Noir Desire.
Del

Seneste nyt

Annonce