Aniston

Essie neglelak i neon

Bright Tights? Super bright!!

Essie neglelak i neon
Neglelak-trenden ser ud til at være kommet for at blive - og det samme er Essie, som buldrede frem og bare bliver mere og mere forankret på markedet.

Essie fås nu mange steder og de sprøjter farver ud som man sjældent har set mage.

Aniston.dk har testet den super vildt orange "Bright Tights" fra Essie i anledningen af foråret og sæson for PANG!! på neglene.

NEON!!
Og lad mig starte med at sige: For h***, den er neon!!

Sjældent har man set mage til neonfarvet neglelak! Den er super 80'er agtig - på den gode måde.

Tørrer på et splitsekund
Dernæst vil jeg fremhæve, at Essie Bright Tights tørrer super hurtigt! Jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende. Man når lige at lægge den, og så er den faktisk tør og klar til andet lag.

Det er virkelig super, fordi det altid er en udfordring i en travl hverdag med job, barn, mand, mad, bleer, opvask, indkøb etc. rent faktisk at finde tid til at lade neglelakken tørre ordenlig.

Det ender således ofte med, at man får ridset neglelakken, inden man næsten er færdig med at lægge den, fordi man liiiige skal... Tja ...

Men Bright Tights tørrer på sekunder, hvilket også er super i forhold til, at man ofte skal lægge både to og tre lag, når man lægger en Essie-lak. Og med Bright Tights er tre lag faktisk at foretrække, fordi den yderste hvide på neglen ellers skinner igennem.
ANNONCE
Essie neglelak i neon
Skidt skidt holdbarhed
Farven og tørretiden er helt i top, og at der skal lægges tre lag er acceptabelt, specielt med den korte tid, lakken skal tørre mellem lagene. Men desværre slides neglelakken hurtigt af.

Jeg havde den faktisk kun på i halvandet døgn, og så begynde den at falde af i flager. Så den blev ikke slidt af pga opvask eller lignende. Nej den faldt bare af i flager.

Den holdbarhed er lige i underkanten, når man taler holdbarhed af neglelak. De skal gerne kunne holde tre dage, uden at man behøver at tage af og lægge nyt.

Men fin er den - og super cool farve, som jeg fik mange kommentarer på i løbet af de halvanden dag, den holdte.

Essie på tilbud
Vil du i øvrigt slippe for at betale 100-125 kr. for en Essie neglelak, så kig forbi på hjemmesiden Nicehair.dk, hvor de har Essie-produkter til super spotpris helt ned til 39 kr. stykket.

Siden er også et besøg værd, hvis du er på udkig efter nye hårprodukter, makeup eller lignende til dig selv og resten af familien eller din bedre halvdel.

Køb Essie billigt her.ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE