Dag 2: Fuerteventura og kulinariske oplevelser
Spis dig glad i Corralejo
Tværtimod er der rig mulighed for at opleve det bedste af både det kanariske og det spanske køkken i byen.
Byen emmer af hygge, fordi alle områder rummer hvert deres lille kvarter, hvor man enten kan indtage en god kop kaffe og kage eller en frokost. Herudover er der et utal af muligheder, når man vil indtage en god middag.
Friske råvarer er der nok af på Fuerteventura.
Herefter blev dagen dog en lang (og velsmagende) kulinarisk rejse.
Baku Waterpark byder bl.a. på afrikansk marked for de shoppinglystne.
Her serveres både mindre retter bestående af salater eller andre lette anretninger samt pasta, pizza og andre typisk italienske måltider. Der er rig mulighed for selv at vælge, om man eksempelvis er til bolognaise med pasta eller gnochi og så fremdeles.
La Mamma serverer alskens lækkerier fra det spanske og italienske køkken.
El Sombrero er både meget hyggelig og serverer dejlig mad med et stort smil.
Det er også her, man, måske, har verdens største samling af køer i form af kobamser, kofigurer og koslips. Hvorfor det netop er køer, man har kastet sin kærlighed over i restauranten, er der ingen, der ved. Men det er ganske underholdende at indtage sine møre bøffer, mens man inspicerer det store udbud af køer.
Se mere om Fuerteventura og Corralejo på Apollo Rejsers hjemmeside.
Signaturretten El Sombrero serveres på noget, der minder om en sombrero, og som indebærer, at man selv steger sit kød.