Aniston

Dag 2: Fuerteventura og kulinariske oplevelser

Spis dig glad i Corralejo …

Den familievenlige by Corralejo rummer alt andet end burgerrestauranter og internationale sandwichbikse.

Tværtimod er der rig mulighed for at opleve det bedste af både det kanariske og det spanske køkken i byen.

Byen emmer af hygge, fordi alle områder rummer hvert deres lille kvarter, hvor man enten kan indtage en god kop kaffe og kage eller en frokost. Herudover er der et utal af muligheder, når man vil indtage en god middag.
ANNONCE
Friske råvarer er der nok af på Fuerteventura. - Dag 2: Fuerteventura og kulinariske oplevelser Friske råvarer er der nok af på Fuerteventura.
ANNONCE
Vi startede dagen i dag på det afrikanske marked i vandlandet Baku, hvor man kan købe alt fra smykker og tasker til træfigurer og aloe vera-produkter.

Herefter blev dagen dog en lang (og velsmagende) kulinarisk rejse.
Baku Waterpark byder bl.a. på afrikansk marked for de shoppinglystne. - Dag 2: Fuerteventura og kulinariske oplevelser Baku Waterpark byder bl.a. på afrikansk marked for de shoppinglystne.
På restauranten La Mamma, som mikser det spanske og det italienske køkken, indtog vi således en forrygende frokost.

Her serveres både mindre retter bestående af salater eller andre lette anretninger samt pasta, pizza og andre typisk italienske måltider. Der er rig mulighed for selv at vælge, om man eksempelvis er til bolognaise med pasta eller gnochi og så fremdeles.
ANNONCE
La Mamma serverer alskens lækkerier fra det spanske og italienske køkken. - Dag 2: Fuerteventura og kulinariske oplevelser La Mamma serverer alskens lækkerier fra det spanske og italienske køkken.
Efter en tur til byens højeste punkt ved Calla Campanario, hvor man kan se hele byen lidt fra oven, gik den kulinariske rejse videre til El Sombrero, som ligger på havnen i Corralejo, og hvor signaturretten blandt andet er netop en sombrero, som man selv steger sit kød på.

El Sombrero er både meget hyggelig og serverer dejlig mad med et stort smil.

Det er også her, man, måske, har verdens største samling af køer i form af kobamser, kofigurer og koslips. Hvorfor det netop er køer, man har kastet sin kærlighed over i restauranten, er der ingen, der ved. Men det er ganske underholdende at indtage sine møre bøffer, mens man inspicerer det store udbud af køer.

 
Se mere om Fuerteventura og Corralejo på Apollo Rejsers hjemmeside.
ANNONCE
Signaturretten El Sombrero serveres på noget, der minder om en sombrero, og som indebærer, at man selv steger sit kød. - Dag 2: Fuerteventura og kulinariske oplevelser Signaturretten El Sombrero serveres på noget, der minder om en sombrero, og som indebærer, at man selv steger sit kød.
Del

Seneste nyt

Annonce