Aniston

Dag 1: Fuerteventura og Corralejo

Øen med strand, vand og alt det andet, som hjertet måtte begære.

Livet er andet en snestorm og store sweatre. Det får man i den grad bevist, når man, midt i det ellers tvivlsomme forår, lander på en ø som Fuerteventura. Her er vand, sand, strand, pools og solskin. Selvom førstedagen på Fuerteventura ikke byder på sol fra en skyfri himmel.

Men her er dejligt og lunt, og øen er smuk som bare pokker.

Turen gik hertil med SAS, og efter en 5 timers flyvetur landede vi i selskab med Apollo Rejser på den næststørste kanariske ø – ganske tæt på Afrika.
ANNONCE
Så kom de blege fødder endelig ud for at blive luftet!  - Dag 1: Fuerteventura og Corralejo Så kom de blege fødder endelig ud for at blive luftet!
En kort tur i bus har ført os til øens største turistby Corralejo og lejlighedshotellet Las Marismas, der i den grad er et børnevenligt lejlighedshotel med pool til både store og små, minigolfbane samt tennisbaner, og som kun ligger en kort gåtur fra byens mere turistede del, som på afslappet vis byder på både butikker, restauranter, barer og forlystelser.

Herudover er lejlighederne på hotellet meget rummelige og kan nemt være hjem uden for hjemmet for en hel lille familie, fordi der både er opholdsrum med mulighed for opredning, rummeligt soveværelse samt et badeværelse, hvor der er plads til en hel familie – og lidt til.
ANNONCE
Las Marismas er et større kompleks med alt, hvad hjertet begærer af aktiviteter for børnefamilien med mindre børn. - Dag 1: Fuerteventura og Corralejo Las Marismas er et større kompleks med alt, hvad hjertet begærer af aktiviteter for børnefamilien med mindre børn.
Udsigten fra den store og familievenlige altan byder på minigolf og børnepool. - Dag 1: Fuerteventura og Corralejo Udsigten fra den store og familievenlige altan byder på minigolf og børnepool.
Lejlighederne er meget rummelige og hjemligt indrettet. - Dag 1: Fuerteventura og Corralejo Lejlighederne er meget rummelige og hjemligt indrettet.
Lad dig lokke af lokale specialiteter
Når man lander på en ø som Fuerteventura og i en by som Corralejo, er det nemt at lade sig lokke af turistfælder af mere eller mindre overbevisende kvalitet.

Men her til aften har vi indtaget vores mad på den lille lokale Restaurant Avenida, som er godt gemt af vejen i Corralejo by, men som bestemt er værd at lede efter, idet den både byder på ægte spanske og kanariske retter.
ANNONCE
Dag 1: Fuerteventura og Corralejo
Dag 1: Fuerteventura og Corralejo
Menuen bestod af både skaldyr, kødretter, salater, oste og mange andre lokale retter, som alle var så velsmagende, at det var svært at stoppe strømmen af mad, der røg indenbords.

Det er ikke så underligt, at restauranten også er meget velbesøgt af de lokale, for både stemning og mad var absolut i den gode ende – og det endda til priser, som på ingen måde sprænger feriebudgettet.

Første dage på Fuerteventura er ved at gå på hæld. I morgen står den på marked, rundtur i Corralejo og endnu flere kulinariske oplevelser. Can’t wait …
 

Se mere om Fuerteventura, Corralejo og La Marismas på Apollo Rejsers hjemmeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce