Aniston

Copenhagen Fashion Week: Gademode

Modeugens fashionable fashionistaer i pels, sweat og læder.

Copenhagen Fashion Week er en uge fyldt med modeshows, events, messer og champagne. Det er mode i alle afskygninger, og her er gademoden også noget, der fylder.

Denne gang var de københavnske gader dækket af sne, og den foretrukne påklædning var lange frakker, pels, læder og vinterstøvler.

Vi var på jagt efter inspirationsrige fashionistaer med fokus på detaljen, det rå udtryk og de russiske relationer.
ANNONCE
Gennemført rent og sort oversized look med den lange frakke og de rå støvler som bærende detaljer. - Copenhagen Fashion Week: Gademode Gennemført rent og sort oversized look med den lange frakke og de rå støvler som bærende detaljer.
Sort look med voluminøs frakke, som grundelement og særprægede plateausko  og russiske relationer, som de øjnefaldende detaljer. - Copenhagen Fashion Week: Gademode Sort look med voluminøs frakke, som grundelement og særprægede plateausko og russiske relationer, som de øjnefaldende detaljer.
Casual udtryk forenet med det sportsinspirerede og med masser af sort. - Copenhagen Fashion Week: Gademode Casual udtryk forenet med det sportsinspirerede og med masser af sort.
Sort scenarie med herreinspirerede elementer. - Copenhagen Fashion Week: Gademode Sort scenarie med herreinspirerede elementer.
Gennemført råt look, hvor oversized læderjakke og herrejumper møder sporty sneakers. - Copenhagen Fashion Week: Gademode Gennemført råt look, hvor oversized læderjakke og herrejumper møder sporty sneakers.
Fotos: Aniston.dk
Del

Seneste nyt

Annonce