Aniston

Copenhagen Fashion Week: David Andersen

Exhibition i Illum og samarbejde med børnetøjsbrandet New Generals

Copenhagen Fashion Week bød for Aniston.dk's vedkommende på andet end modeshows, bl.a. et besøg hos den danske designer og haute couture-skaber David Andersen i hans nye showroom i baghuset på Gl. Kongevej. 

David Andersen havde under denne modeuge valgt ikke at afholde et traditionelt catwalk-show, som han gjorde under modeugen i august såvel som den i februar 2012. Dette betyder dog ikke, at designeren og mærket David Andersen ikke eksisterer længere eller ikke var en del af modeugen.

Mærket David Andersen og manden bag lever og skaber stadig det velkendte og stramme David Andersen-design med den androgyne og sorte silhuet. Og alt dette var også  en del af den modeuge, som løb af stablen i København i sidste uge.

Det traditionelle David Andersen-modeshow var blot udskiftet med en række showpieces til børnetøjsmærket New Generals' modeshow og en udstilling i Illum bestående af enkelte af David Andersens overdådige haute couture-kjoler, skræddersyede jakkesæt og de tårnhøje stiletter fra David Andersens samarbejde med Bianco Footwear.

Den danske designer med det sorte og androgyne design har altså endnu engang bevist, som han også gjorde under modeugen i august 2011, da han præsenterede sin SS12-kollektionen på hotel Skt. Petri, at en modeuge er mere og andet end traditionelle modeshows. Den er mode i alle afskygninger, og måden at vise mode frem på er ikke  alt afgørende.


Se billederne fra David Andersen exhibition i Illum og New Generals-kollektionen nedenfor og i galleriet!
ANNONCE
Billede fra David Andersen exhibition i Illum - Copyright www.aniston.dk - Copenhagen Fashion Week: David Andersen Billede fra David Andersen exhibition i Illum - Copyright www.aniston.dk
New Generals - David Andersen. Foto: www.copenhagenfashionweek.com - Copenhagen Fashion Week: David Andersen New Generals - David Andersen. Foto: www.copenhagenfashionweek.com
New Generals - David Andersen. Foto: www.copenhagenfashionweek.com - Copenhagen Fashion Week: David Andersen New Generals - David Andersen. Foto: www.copenhagenfashionweek.com
Del

Seneste nyt

Annonce