Aniston

Copenhagen Fashion Week: David Andersen

Modeugen er skudt i gang, og Aniston.dk har smugkigget på SS12-kollektionen hos danske David Andersen.

Copenhagen Fashion Week: David Andersen
Copenhagen Fashion Week er tiden, hvor ny (mode-)historie bliver skabt og de påbegyndte historier kan fortsætte ind i næste kapitel.

Modeugen er også den uge, hvor tiden står stille, og det hele kun drejer sig om en ting: MODE!

Mode før, mode nu, men aller mest moden lige om lidt!

Fra arkitektur til 50'ernes 'den lille sorte'
Den danske modeuge (med den obligatoriske champagne, masser af skønhed og DANSK mode) er begyndt i går, og alle de store danske designere viser deres bud på en SS12-kollektion i disse dage.

Modeugens begyndelse (i form af en pressevisning) fra den danske designer David Andersen blev starten på et nyt kapitel og fortsættelsen på en påbegyndt historie.

David Andersen er en dansk designer, som forfører os med sin unikke androgyne (unisex-)stil, sine stilbevidste designs, skæve detaljer og minimale brug af farveskalaen.

ANNONCE
Copenhagen Fashion Week: David Andersen
Designeren David Andersen
Danske David Andersen debuterede som designer i 2007 og har siden opnået stor succes i Danmark såvel som udlandet.

Med inspiration fra arkitektur og en idé om at forene direkte modsætninger har David Andersen (med sin SS12-kollektion) fortsat et kapitel i sin historie, men beholdt sin velkendte signatur i form af en karakteristisk unisex-stil, personlige detaljer, grove materialer og velkendte (skæve) linjer - alt sammen i det kvindelige univers.  

David Andersen viste i går en forår-/sommerkollektion 2012, der er placeret i en grundlæggende farveskala bestående af kaviarsort, porcelænshvid og i enkelte tilfælde grå.

Fra de lodrette og slankende striber, 1990'ernes futuristiske skæve snit i nyfortolket version, 1950'ernes ladylike (feminine mode), 1920'ernes LBD (little black dress/den lille sorte) i en feminin David Andersensk udgave og 1500-tallets blonder. Alt sammen i en og samme kollektion.

David Andersen SS12 er således en kombination af det skulpturelle univers, herreuniverset, det minimalistiske, det feminine, det fine, det rå, det lette, det tunge, det sensuelle, det androgyne og det detaljeret.

Et kapitel, som rummer en stor del af (mode-)historien, men som først er ved at tage sin begyndelse, og som du kan nyde på hylderne til foråret næste år.

Se billederne fra dagen i selskab med David Andersens spændende nye kollektion i galleriet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce