Aniston

Copenhagen Fashion Week: BARBARA I GONGINI AW15

Et smugkig på den færøske dronnings kommende mørke og forførende efterår- og vinterkollektion 2015.

Den Danmark-baserede designer med færøske rødder, BARBARA I GONGINI, fremviste under Copenhagen Fashion Week endnu engang sin kommende efterår- og vinterkollektion 2015.

Det var en kollektion, som afspejlede den færøske designers vedvarende kærlighed for det avantgarde univers og for nuancer af dyb sort, såvel som designerens signature pieces, hvor asymmetriske linjer, "lag på lag"-effekten, noter af Haute Couture og en gennemgående oversized silhuet fyldte på podiet fra start til slut.

Men trods en gennemgående effekt af designerens signatur, bød BARBARA I GONGINI's kommende AW15-kollektion også på en anelse mere klassiske, enkle og androgyne tendenser end flere af de forrige kollektioner. 

Det klassiske og enkle var illustreret flere steder i kollektionen, fra kjoler til suits, såvel som i de androgyne kreationer som prydede både herre-og damekollektionen. 

Den fine linje mellem kønnene var således udvisket for en stund, hvilket for kvindekollektionens vedkommende kom til syne i BARBARA I GONGINI's fortolkning af den klassiske hvide herreskjorte - båret som kjole. 

Kollektionen var dog stadig gennemført feminin og sensuel med pels og læder som gennemgående materialer. Så fuldendt og perfekt en kollektion, så man stadig forføres, bliver grebet af begær og føres, uden modstand, ud i synd.


BARBARA I GONGINI's AW15-kollektion kommer i handlen til efteråret og vinteren 2015.

ANNONCE
Fotos: Copenhagen Fashion Week - Copenhagen Fashion Week: BARBARA I GONGINI AW15 Fotos: Copenhagen Fashion Week
Del

Seneste nyt

Annonce