Aniston

Clearasil PerfectaWash

Nyskabende og effektiv ansigtsrens til badet.

Clearasil PerfectaWash
Jeg brugte Clearasil hver dag - engang. Det var dengang, hvor min hud var frygteligt teenageagtig, og huden nærmest sved, når man kørte en vatrondel med Clearasil hen over huden.

Der er løbet meget vand under broen siden. Og min hud har (heldigvis) ændret sig. Derfor er det også lang tid siden, jeg har brugt Clearasil. I hvert tilfælde indtil fornyligt, hvor Clearasil lancerede PerfectaWash.

Ikke kun til teenagere
Clearasil er nemlig ikke længere kun til bumsede teenagedrenge (og -piger). Clearasil er til alle, som gerne vil rengøre huden effektivt uden at udtørre, og som samtidigt vil forebygge bumser, urenheder og irritation.

Og det kan PerfecteWash hjælpe til - oven i købet på en meget nem og brugervenlig facon.

No hands!
Clearasil har således lanceret en helt ny hudplejeserie, som blandt andet indeholder nyheden PerfectaWash, som er en mild og effektiv ansigtsvask i en smart "touch-free" dispenser.

Dispenseren kan således stå i badet eller ved siden af håndvasken, og det eneste, du skal gøre for at få vaskegelen ud af dispenseren, er at stikke hånden ind under den. Så kommer produktet helt selv ud i den rette mængde.

Det gør også, at Clearasil kan fortælle dig, at indholdet rækker til præcis 50 vaske.

Rent og brugervenligt
PerfectaWash fra Clearasil er et forholdsvist mildt produkt, som dufter friskt af frugt, og som renser huden uden at udtørre den.

Herudover forebygger du urenheder.

Og produktet er rigtig fint at bruge i badet om morgenen og som afrensning om aftenen, hvor makeuppen skal fjernes.

Og ja, den fylder lidt mere end de fleste andre ansigtsrens, men jeg synes stadig dispenseren er ret smart og meget brugervenlig.


Clearasil PerfectaWash har en vejl. udsalgspris på 129 kr. for dispenser med indhold. Der findes to refill med vejl. udsalgspris på 79 kr.
ANNONCE
Clearasil PerfectaWash
Clearasil PerfectaWash
Del

Seneste nyt

ANNONCE