Aniston

Bekæmp sommerens svedlugt

Sanex relancerer deres deodoranter, så de sætter mere effektivt ind mod den fæle svedlugt.

Sommeren er skøn! Det er dejligt at få sol på næsen, og sommerens lys og varme giver energi og godt humør.

Men det er knap så skønt, at man også nemmere kommer til at lugte af sved.

Når man har cyklet med fuld fart gennem byen, har haft en heftig dag på job, eller temperaturerne blot er lidt høje, så følger svedlugten nemlig ofte med.

Jeg oplever i hvert tilfælde ofte, at jeg er nødsaget til at genopfriske deodoranten midt på arbejdsdagen, fordi jeg ganske enkelt lugter lidt af gnu ...

Men der er måder, hvorpå man bedre kan beskytte sig mod svedlugten - også uden at dufte som en hel parfumebiks.

En af mulighederne er at hoppe på Sanex' Derma deodoranter, som netop er blevet relanceret, så de beskytter endnu bedre mod svedlugt, samtidig med at de beskytter hudens naturlige bakterieflora.
ANNONCE
Bekæmp sommerens svedlugt
Jeg har nu ellers altid synes, at Sanex' deodoranter var ret gode. Og jeg er specielt vild med, at de ikke dufter som en hel blomsterbutik. Ja. faktisk ender jeg ofte med den, der slet ikke dufter af noget som helst!

Men nu har Sanex altså lavet deres serie af anti-perspiranter om, så de indeholder en ny teknologi, som de kalder Bioresponse, og som endnu mere effektivt bekæmper de bakterier, som er synderne bag den irriterende svedlugt.

Samtidig beskytter de hudens naturlige bakterieflora og er milde - både på huden og i duften.

Det giver et friskt resultat - hele dagen. Og med Sanex Dermo anti-perspirant har jeg faktisk endnu ikke oplevet at være nødsaget til at genopfriske deodoranten i løbet af dagen, også selvom cykelturen gennem byen var vild (det er den hver morgen!), og temperaturerne nogle dage har været oppe over de dejligt varme 20 grader.


De nye Sanex-varianter findes som Dermo Protector, Dermo Invisible, Dermo Sensitive og Dermo Extra Control til vejl. udsalgspris på 32,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce