Aniston

Beauté Pacifique Tyrostase

Pigmentpletter er grimme og irriterende, men Aniston.dk har testet Tyrostase Pigment Equalizer.

Pigmentpletter er simpelthen djævlens værk, men der findes heldigvis måder, hvorpå man kan komme dem til livs...

Beauté Pacifique Tyrostase
Mange kvinder oplever pigmentpletter på huden, og jeg er en af dem. Min hage syntes simpelthen, at jeg skulle have en lille mørk plamage, som ikke er til at dække med make-up. Tak for det, hmm...

Jeg har tidligere forsøgt mig med en frugtsyrebehandling for at komme pigmentpletten til livs. Men behandlingen var så hård mod min hud, at det slet ikke var til at holde ud.

Men så hørte jeg om Beauté Pacifiques Tyrostase Pigment Equalizer, som er en lotion, der gør mørk hud lysere. Det skulle prøves!

Langsomt men sikkert resultat
Tyrostase Pigment Equalizer er et specielt produkt, som går ned og arbejder med den nederste del af underhuden, så man skal ikke forvente, at man smører det på, og hopla, så er pigmentpletten væk.

Beauté Pacifique anbefaler, at man bruger det i tre til seks måneder for at få den fulde effekt. Men man kan stille og roligt se resultatet af cremen, når man bruger den dagligt og efter brug i cirka halvanden måned, kan jeg faktisk se, at min grimme pigmentplet på hagen er falmet en smule. Det virker altså!

Tyrostase-cremen er let at håndtere, den er uparfumeret, og så skal man kun bruge en smule ad gangen, da den ellers fnulrer (hvilket er et tegn på, at man skal bruge lidt mindre næste gang).

Lidt om Tyrostase og indholdet
Tyrostase Pigment Equalizer kan bruges på både små lokale hyperpigmenteringer og til en mere systematisk behandling af  ansigtet.

Den indeholder to plante-ekstrakter og en speciel form for Vitamin C, der hver for sig har en dokumenteret hud-blegende effekt.

Hudens mørke pigment (Melanin) dannes af enzymet Tyro-sinase, der påvirkes af de tre aktive ingredienser til både at producere mindre melanin og til at tilbageføre en del af den allerede dannede melanin.

Resultatet er en tredobbelt virkende blegeeffekt, der virker, hvor produktet smøres på.

Tyrostase er specielt velegnet til udjævning af uensartet pigmentering af huden i ansigtet, på halsen og i øvrigt overalt på kroppen, hvor man gerne vil gøre huden lidt lysere.

Beauté Pacifique Tyrostase Pigment Equalizer fås i to størrelser: 50 og 100 ml til henholdsvis 219 kr. og 365 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE