Aniston

Apple lancerer iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max og med dem, det nye begreb 'slowfies'

iPhone 11 er landet i 5 smukke pastelfarver med perlemorsskær og det bedste kamera nogensinde. Den følges af en helt ny type iPhone, nemlig iPhone Pro, der fås i 3 mørke farver. Sammen med den store keynote speak fra Apples hovedkvarter, blev også lanceret et nyt begreb: ”Slowfies”.


iPhone 11 – nyt og bedre kamera, der kan tage slowfies
Den primære forskel på den nye iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max er kameraet, der har tre nye og kærkomne funktioner, ultra wide billeder, billeder i mørke og slowmotion.

Ultra wide kamera: Med det nye ultra wide kamera kan du få hele landskabet med, når du tager billeder fra din iPhone 11. Det kan give nogle rigtig sjove muligheder for at fotografere fra dine rejser, eller lege med vinklen i close ups. 

Billeder i mørke: tidligere har det været svært at fange stemningen ved middagsselskaber, men nu lancerer Apple deres nye iPhone kamera, som er meget mere lysfølsomt, og derfor kan tage smukke billeder, selv når det er mørkt.

Slowmotionkamera: Selfie kameraet har nu fået en slowmotion funktion, der gør det muligt for dig at tage slowmotion selfie. Det bliver sjovt at se om det er noget, vi kommer til at tage til os. I hvert fald ser det meget sjovt ud. 


iPhone 11 Max pro kamera - video i filmkvalitet
For filmnørder og YouTubere, kommer den nye iPhone 11 Pro Max til at blive et sjovt stykke legetøj, da det kan optage video i filmkvalitet. 

Fra scenen til præsentation af telefonen, viste de en smuk sort hvid film, optaget på gaderne i mørke og noir stemning. Det er det nye lysfølsomme kamera, der gør det muligt og åbner for en lang række af muligheder, for dem der bruger deres iPhone til at optage video og lave film. 

Det nye kamera i iPhone 11 Pro Max har også en langt højere detaljeringsgrad end nogensinde før, fordi den kan tage 9 billeder på en gang, og kombinere dem til at fremhæve utrolige detaljer.

iPhone kalder deres nye kamera på iPhone 11 Pro Max, deres første professionelle kamera nogensinde. 


Farverne er tilbage i designet
iPhone 11 lanceres i 6 smukke farver der alle har et perleskær over sig. Der er en mintgrøn, en sart lilla, en retro gul, en perlehvid, en mørkerød og en sort version at vælge imellem. 

iPhone 11 Pro Max fås i 4 farver, hvoraf den eneste nye er farven Midnight green. Derudover kan den fås i farverne space grey, silver og gold.

Batteritiden er blevet bedre på begge nye telefoner fra Apple
Hvor lang tid en telefon kan holde strøm, er for de fleste af os en virkelig god grund til at opgradere til den nye iPhone.
iPhone 11 kan nu holde strøm i op til en hel time længere, mens iPhone 11 Pro Max nu kan holde strøm i op til 4 timer længere, end sin forgænger iPhone Xs Max.

  
Forbedret til gaming og film
På Keynote lancerede Apple også sin helt nye gamingplatform og filmplatform. Derfor er den nye iPhone 11 og iPhone 11 Max Pro også forbedret til gaming og til film.

Udover en stærkere A13 Ionic chip, der der gør den optimeret til gaming, så har telefonerne også fået et nyt Dolby Atmos sound system, der giver en bedre lydoplevelse, når du ser film. 


Støv og vandafvisende
Det værste ved iPhone i gamle dage var, at vi alle gik rundt med en totalskadet skærm. Det arbejder Apple på at forbedre, og derfor bliver telefonerne mere hårdføre med generationerne.

iPhone 11 og iPhone 11 Pro Max er de mest holdbare telefoner til dato, og kan klare at falde i swimmingpoolen ved 2 meter i op til 30 minutter, hvilket er dobbelt så dybt som iPhone Xr. 


Er det tid til en ny telefon?
iPhone Xs og iPhone Xs Max er stadig nogle rigtig gode telefoner, men hvis du bruger video og billeder meget i din dagligdag, så kan den nye iPhone 11 Max Pro være en god opdatering med deres nye Pro Kamera. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt