Aniston

Anthon Berg Sweet Moment

Hjerteformede, syndige og lige til at dele med din valentine's date.

Anthon Berg Sweet Moment
Elsker du ikke bare, når der kommer en ny chokolade på markedet? Det gør jeg! Så har jeg nemlig en undskyldning for liiiige at skulle smage den!

Alle tiders chokolade-mager, Anthon Berg, er nu på markedet med en ny chokolade i Sweet Moments-serien, som lægger lidt op til, at andre skal købe chokoladen til dig. Og det er jo endnu bedre end selv at skulle købe.

Del dem, giv dem i gave eller guf selv
De små chokolader er pakket i en fin glitrende pose, og hver chokolade er pakket ind hver for sig i endnu mere glitrende papir. Og når man så pakker herligheden op, så gemmer der sig et lille fint hjerte i chokolade med fyld i. Det er da ikke til at stå for!

Det gør også Anthon Berg Sweet Moments en ideel lille gave til en du holder af - for eksempel som valentinsdagsgave. Men det kan også være god en pendant til den lidt morfar-agtige Merci-chokolade. Anthon Bergs chokolade er nemlig både billigere, finere og smager bedre.

Og så er der jo mange små chokolader i pakken, hvilket gør dem gode at dele (det syntes folk omkring mig i hvert fald, da jeg åbnede mine poser!!)

Karamel-treats af bedste skuffe
Den nye Sweet Moments-variant er fyldt med karamel-lækkerier med ren karamel, havsalt og chili-orange.

Min favorit er klart havsalt, men alle smager faktisk rigtig dejligt.

Jeg har sat dem på køl, og så smager de faktisk bare endnu bedre - synes jeg.


De nye Sweet Moments i hjerteformat fra Anthon Berg er i handlen fra februar til vejl. udsalgspris på 29,95 kr.
ANNONCE
Ahmen altså ... Det er da noget nær den perfekte valentinsdagsgave! - Anthon Berg Sweet Moment Ahmen altså ... Det er da noget nær den perfekte valentinsdagsgave!
Del

Seneste nyt

Annonce