Aniston

Anthon Berg Sweet Moments

Aniston.dk har haft adskillige søde øjeblikke med ham Anthon og hans nye slikkelader...

Anthon Berg Sweet Moments
Hvem elsker ikke et godt, gammeldaws marcipanbrød fra Anthon Berg? I do!! Der er ganske enkelt (næsten) ikke noget bedre!

Så når man får muligheden for at prøvesmage Anthon Bergs helt nye, bite size marcipanbrød (og andre Anthon Berg-lækkerier), der nu er på vej ud i butikkerne i små poser, så siger man ikke nej.

Så... Ja tak!

Også gode gaver
Den nye chokoladeserie har fået navnet "Sweet Moments", og det er lige netop, hvad det er: Små, søde øjeblikke (af nydelse).

Serien består af Sweet Moments Marzipan Bars, Sweet Moments Chocolate Truffles with Nougat, Sweet Moments Chocolate Truffles with Nougat og Sweet Moments Chocolate Truffles with Berries.

Alle sammen med tre-fire forskellige smagsvarianter inden for netop deres "genre".

De kommer desuden i fine knitrende poser, der gør dem oplagte som værtindegave, tak-for-hjælpen-gave eller lignende. De er nemlig mindst lige så fine som en lille æske chokolade.
ANNONCE
Anthon Berg Sweet Moments
Hvad er der mon i posen?
Sweet Moments er ikke poser, som man sætter sig ned og tømmer til aftenens sene nyheder. De små chokolader er nemlig pakket enkeltvis, så de er gode til lige at snuppe sammen med en kop god kaffe eller the. En ad gangen...

I den lyserøde pose finder man den absolutte favorit her på redaktionen: Marcipanbrødene!! I posen er der hele fire forskellige Anthon Berg marcipanbrød: Det klassiske (og bedste ever) med marcipan og chokolade, et mørkt med marcipan og knas, et med cognac og et med en blød nougatmidte.

I den limegrønne pose er der minitærter: Blomme i madeira samt jordbær i champagne (favoritten i den pose). Og... Så skulle der også være varianten vindure i muscatvin, men den var der ikke en eneste af i posen. Så kig posen lidt efter, hvis du køber, og du vil være sikker på, at din favorit er derinde et sted.

I den orange pose er der chokoladepralinere med nougat: En med sea salt, en med orange og en med passionfruit. De er alle rigtig lækre med også meget søde, hvilket dog fortager sig lidt, hvis man opbevarer dem på køl.

Den fjerde og lilla pose gemmer sig mørke chokoladepralinere med fyld af bær: Jordbær og litchi, blåbær og balsamico samt tranebær og æble. De er søde og smagsfulde og lidt friske. Lækre til en lille forkælelse.

Alt i alt er der ikke en af poserne, jeg ikke ville købe igen. For indholdet smager altså RET godt! Så anbefalingen er hermed videregivet.

De fire knitrende poser med Anthon Berg-lækkerier kommer i butikkerne i februar.

Anthon Berg Sweet Moments har en vejl. udsalgspris på 29,95 kr. og forhandles i velassorterede supermarkeder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce