Aniston

[Anmeldelse]: Tømmermænd tur-retur

Det uheldige 'Wolfpack' har stadig tømmermænd.

2 ud af 6 stjerner
Foto: Warner Bros - [Anmeldelse]: Tømmermænd tur-retur Foto: Warner Bros
Alan er 42 år og bor stadig hjemme hos sine forældre. Det vil sige, at der gør han, indtil hans far dør.

Men hans fars død er umiddelbart hans mindste problem. Alan er nemlig på ingen måde tilfreds med sit liv, og han er oven i købet holdt op med at tage sin beroligende medicin, som ellers er det, der giver ham en bare smule fornuft og dømmekraft. 

Han nærmer sig dermed indlæggelse, men The Wolfpack kommer ham til undsætning. 

Alan og hans tre kammerater, Doug, Phil og Stu, pakker derfor kufferterne og tager på roadtrip. 

Turen fører dem til Las Vegas, hvor de også havde tømmermænd i den første film.

Denne gang er der dog hverken polterabend eller bryllup på programmet, men det går alligevel grueligt galt, fordi Doug bliver kidnappet af en gangsterboss, der forlanger af Phil, Alan og Stu, at de skal finde den kendte forbryder Mr. Chow, der har haft for lange fingre og har stjålet en masse guld.

Tingene går slag i slag, og det ender alt sammen, efter en masse omveje, alligevel lykkeligt. Men der er en del falden på halen og tragikomiske episoder undervejs, som desværre fremstår som ukomiske.

Ja, man fniser lidt i ny og næ, men grundlæggende er "Tømmermænd tur-retur" desværre ikke den sjoveste film at give sig i kast med.

Komedien "Tømmermænd tur-retur" (The Hangover Part III) er den sidste del af serien, der tog sin begyndelse med "Tømmermænd i Vegas" i 2009.


"Tømmermænd tur-retur" er udkommet på dvd og Blu-Ray den 2. oktober 2013.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce