Aniston

[Anmeldelse]: The Art Of Letting Go

Mariah Carey er tilbage med en følelsesmæssig erklæring om frigørelse.

6 ud af 6 stjerner
[Anmeldelse]: The Art Of Letting Go
Mariah Carey har netop har verdenspremiere på sin nye single "The Art Of Letting Go". Og det hele skete med en lancering på Facebook. Singlen er anden single fra det kommende album med samme navn. 

Første singlen "#Beautiful" feat. Miguel kom ud i foråret, og den opnåede en flot 15. plads på den amerikanske Billboard Hot 100 liste. 

Facebook og Jermaine Dupri
Mariah har altid haft et tæt forhold til sine fans og været på pletten ved lanceringer og promoveringer af sin musik, og denne gang ville hun nå ud til flest muligt.

Lanceringen blev offentliggjort på Mariahs væg, og siden har fans været opfordret til at bruge hashtagget "lettinggo for at skabe hype omkring den kommende single, og det har virket! 

Siden lanceringen i eftermiddags har 55.000 været inde og 'like' Mariahs opslag, og det har været delt mere end 17.000 gange.

Mariah gav ligeledes sine fans mulighed for at stille spørgsmål ved en livechat-session med lanceringen.

Facebook-idéen kom fra musikmakkeren Jermaine Dupri, der har haft et tæt samarbejde med Mariah på hendes nye plade og ligeledes på "The Art Of Letting Go". 

Mariah og Jermaine har et helt særligt samarbejde og har tidligere skabt "Always Be My Baby" og "We Belong Together", Sidstnævnte blev Mariahs helt store comebacksingle efter nogle sløve år uden de store hits tilbage i 2006.

Den opnåede også den fine titel som årtiets (2000' ernes) bedste sang.
ANNONCE
[Anmeldelse]: The Art Of Letting Go
Om at turde give slip
Mariah skrev på sin Facebook væg ved lanceringen at "The Art Of Letting Go" er en meget personlig sang for hende, og at hun skrev teksten, så hendes fans kunne relatere til den og bruge teksten som inspiration til at slippe den 'baggage', der tynger dem ned. 

Sangen har været tre år undervejs og fortæller historien om at turde give slip. Mariah udtalte selv, at især slutning af andet vers skulle handle om en personlig ting i hendes liv.

Tilbage til basics
"The Art Of Letting Go" er en følsom pop-ballade, der på mange måder har samme 'lyd', som Mariahs første musik. Mariah selv forklarer, at der er visse ligheder med hendes debut single "Vision Of Love".

Sangen giver ihvertfald hende frihed til at bruge den soulfulde klang, hun har i de lave registre, og den peaker efterfølgende i vampen med hendes signatur-lyde med høje fraseringer og de lange 'runs', som hun er så velkendt for.

"The Art Of Letting Go" fik smukke ord med på vejen af hendes fans på Facebook, og jeg må også selv hoppe med på vognen og rose hende for hendes modighed og hendes talent.

Nummeret er ikke samlebånds-pop som de hits, der efterhånden spyttes ud hvert sekund, men rummer derimod en personlig historie, der er serveret i en lækker indpakning.
ANNONCE
Del

Seneste nyt