Aniston

[Anmeldelse]: Now you see me

6 ud af 6 stjerner
Foto: Nordisk Film A/S - [Anmeldelse]: Now you see me Foto: Nordisk Film A/S
Fire tryllekunstnere er alt, hvad der skal til for at skabe røre. Både i hele New York, Las Vegas og New Orleans samt i min sofa.

I "Now You See Me" møder vi fire forskellige tryllekunstnere, Daniel Atlas, Henley Reeves, Merritt McKinney og Jack Wilder, med hver deres helt særlige evne. Et par af dem fusker sig gennem hverdagen, et par af dem imponerer med deres evner i mindre skala. Men en dag bliver de alle fire inviteret til samme møde. Den, der har inviteret dem, dukker dog aldrig selv op.

Et år senere bjergtager de fire ekstremt dygtige tryllekunstnere en fuld sal i Las Vegas, hvor de ender med at tømme en bank i Paris for øjnene af publikum.

De bliver fanget af FBI, men det er svært at anholde folk, hvis man ikke kan bevise, at de rent faktisk har gjort det, de har gjort, fordi hele salen var hypnotiseret undervejs. Og med deres særlige evner får de hurtigt snoet sig uden om og ud i friheden igen.

FBI's agenter og Interpol er dog på sporet af "Rytterne", som de kalder sig. Og deres Robin Hood-agtige tilgang til trylleriet går i det hele taget ikke ubemærket hen. Hurtigt har de således FBI's skarpeste hoveder efter sig samtidig med, at hele USA ligger for deres fødder.

Daniel, Henley, Merritt og Jack aner dog stadig ikke, hvem det var, der i sin tid førte dem sammen og lagde deres plan for dem, som fik dem til at røve en bank i Paris.

I "Now You See Me" køres både FBI, Interpol og tilskueren således rundt i en manege, og man er vidne til intet mindre end brilliant underholdning, god action, herlige twists og, ikke mindst, et fantastisk overraskende plot, som til sammen gør "Now You See Me" til en drøn underholdende film med max fart over feltet.


"Now You See Me" er udkommet på dvd og blu-ray den 21. november 2013.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce