Aniston

[Anmeldelse]: Dead Man Down

Action med hævn og følelser i.

3 ud af 6 stjerner
Hævn kan være den eneste drivkraft, der skal til, for at få tingene til at lykkes. 

Og både Victor og Beatrice lever for at hævne det, der er sket i deres fortid.

Victor, der arbejder for den brutale bandeleder Alphonse, vil således hævne sin datter, som blev slået ihjel af netop Alphonse for et par år tilbage.

Og Beatrice, der bor lige over for gangsteren Victor, vil hævne sig på den billist, der i en brandert kørte hende ned og endte med at skamfere hende for livet.

Victors veje krydser, ikke helt tilfældigt, Beatrices, og Beatrice afpresser Victor til at hjælpe hende til at få hævn.

Samtidig er Victor dog også i fuld gang med at hævne sig på Alphonse, som ikke har en anelse om, hvem det er, der vil ham ondt.
ANNONCE
Foto: Nordisk Film A/S - [Anmeldelse]: Dead Man Down Foto: Nordisk Film A/S
"Dead Man Down" er en anderledes actionfilm. Den er stemningsfyldt samtidig med, at den er actionpræget. Det gør den til en ganske interessant omgang aftenunderholdning, og det gør den ekstra nervepirrende undervejs. 

Dog har filmen nogle få perioder, hvor den går godt og grundigt i stå, inden den igen tager fart og dæmmer op for noget interessant.

Både Colin Farrell, der spiller rollen som den følsomme gangster Victor, og Noomi Rapace, der spiller den skamferede og desillusionerede Beatrice, spiller dog meget overbevisende, og de løfter helt klart filmen i specielt deres samspil.

Men hvem der er i sidste ende hævner hvem, venter Niels Arden Oplev, der er instruktøren bag "Dead Man Down", med at afsløre til allersidst.


"Dead Man Down" er netop udkommet på dvd og Blu-Ray. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce