Aniston

4 barmaskiner du ikke kan undvære

Du er sikkert ikke klar over det endnu, for sådan er det jo ofte, når andre pludselig får skabt et behov, som du ikke helt var klar over, at du rent faktisk havde. Netop dette behov er det, som vi gerne vil skabe i denne artikel. Om ikke andet så plante et lille inspirationsfrø til barmaskiner, som du ikke umiddelbart troede du manglede, men som efter du får dem præsenteret pludselig føler trang til at ville have fingrene i.
Hvis du allerede nu gerne vil kigge på de mange muligheder, så kan du se mere her.
 

Blenderen

Nuvel! Blenderen er ikke udelukkende en barmaskine, da den i lige så høj en grad hører til køkkenmaskine segmentet. Den kan virkelig anvendes til mange forskellige ting, og selvfølgelig står muligheden for lækre smoothies rigtig højt på den liste.
Inden for cocktailbranchen er der rivende gang i innovationen, hvad angår nye metoder at lave drinks på. Her bliver blenderen et stadig mere anvendt værktøj, når de mange ingredienser skal blandes sammen til den rette konsistens.
Med denne Powermix Silent-Blender er du enormt godt stillet, uanset om det er til de vitaminrige smoothies, eller om det er til de forsødede cocktails. 
 

Saftpresseren


Som en ganske naturlig efterfølger til blenderen, har vi saftpresseren, som nogle også kalder for en juicer. Hvor blenderen skærer indholdet i små stykker uden at tage højde for, hvad der er skræl, kerner eller frugtkød, presser juiceren kun det rene frugtsaft.
Dette er mega lækkert om morgenen, hvis du gerne nyder et glas friskpresset appelsinjuice til dine blødkogte æg.
Juice er også en større del af de mange cocktails, som skyder frem på de mange cocktailbarer, og hvis du kunne tænke dig at eksperimentere med lækre drinks, så er det en rigtig god idé at anskaffe dig en saftpresser i god kvalitet.
 


Isterningmaskinen


Isterningmaskinen er en luksus, som de fleste har råd til. Den behøver nemlig hverken at være dyr eller fylde meget. Faktisk findes der et større og større udvalg af isterningmaskiner, som både stilmæssigt er flotte at se på, og som samtidig ikke fylder mere, end de kan stå på køkkenbordet. I stedet for at du hele tiden selv skal huske at fylde de blå isterningposer op og komme dem i fryseren, så kan du på mindre end 10 minutter have en frisk portion isterninger klar. Kæmpe fordel når du gerne vil servere drinks for dine gæster, eller blot vil have et glas isvand.
Med de mange modeller på markedet kan det være svært at gennemskue, hvilken model der er den rigtige at vælge. Derfor kan de da lige læse denne guide, for på den måde at blive fuldstændig sikker på, hvilken isterningmaskine du skal have.
Én ting du lige skal være ops på er, at ikke alle isterningmaskiner fremstiller isterninger selv. Nogle går under kategorien isknuser, hvor formålet er at knuse større isklumper ned til brugbare isterninger.
 


Drinksmixeren


I stedet for at du skal stå og mixe hver eneste drink i løbet af en aften, så kan du med en drinksmixer lave større portioner af en drink ad gangen. Du skal sådan set bare tilsætte ingredienserne, så klarer drinksmixeren resten. Den overskydende tid kan du jo passende bruge til at snakke med dine gæster, eller forberede flotte frugtdekorationer til at pynte cocktailglassene.
En drinksmixer kan måske i første omgang virke en smule overflødig, men når én gang har prøvet den luksus, som en drinksmixer medfører, så vil du have meget svært ved at skulle gå tilbage til manuelt at mixe drinks.
Især bag den professionelle bardisk er denne form for barmaskine utrolig udbredt, men den kan også sagtens indgå som interiør i det private hjem.
 
 
Kan du begynde at mærke en spirende lyst til at gå ud og handle nye barmaskiner? Det kan du sikkert ikke lige nu. Men du har da fået en hel del inspiration til, hvilke barmaskiner som også sagtens kan indgå i køkkensammenhænge, og dermed har vi trods alt lykkedes med den mission, som omhandlede at plante et lille inspirationsfrø hos dig.
Så når du en dag skal anskaffe dig en barmaskine, kan du jo altid tænke tilbage på denne artikel og glæde dig over, at du opdagede et nyt og uudforsket behov.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce