Aniston

Powermix Silent-blender

Den nye blender fra Electrolux er den stærke og stille type. Du kan vinde den her!

Electrolux har netop lanceret en blender, der er både stærk og stille, og som dermed tillader snak i samtalekøkkenet.
Powermix Silent-blender
Powermix Silent-blender fra Electrolux er med andre ord så lydsvag, at du snakke med gæsterne, mens du mikser kulørte drinks.

Den sociale blender
Køkkenet er hjemmets mest sociale rum.

Det er her vi mødes, snakker, spiser og hygger med venner og familie. Men køkkenet er også fyldt med larmende apparater, og blenderen er ofte et af de værste.

Derfor har Electrolux udviklet denne lydsvage blender, der har et patenteret lydreduktionssystem.

Markedets øvrige blendere støjer mellem 85 og 95 decibel, hvilket placerer dem i samme larmende kategori som græsslåmaskiner og motorcykler.

Powermix Silent fra Electrolux producerer kun 80 decibel, og dermed er den 10 gange mere lydsvag end en standardblender og seks gange mere stille end den bedste konkurrent på markedet. Så med den i dit køkken kan du rent faktisk tale med dine gæster, alt i mens du blender løs.

Hør forskel på Powermix Silent og en gennemsnitlig blender her.

En blender til det meste
Powermix Silent er dog ikke en tøsedrengsblender.

Den er nemlig samtidig så kraftfuld, at du sagtens kan knuse is til margaritas og blende frosne bær til sunde smoothies.

Den trekantede og robuste glaskande skaber en hvirvelstrøm under blendingen, som suger ingredienserne ned til de rustfrie knive og sikrer et perfekt resultat - hurtigt og effektivt.

Powermix Silent-blenderen har desuden en række funktioner, der gør tilberedningen nemmere: Trinløs hastighedsindstilling for in
Og så er den oven i købet pæn!

Powermix Silent fra Electrolux har en vejl. udsalgspris på 999 kr.

Vind Powermix Silent-blenderen
Du har nu chancen for at vinde en Electrolux Powermix Silent-blender lige her på Aniston.dk frem til den 1. oktober 2010.

Se her, hvordan du deltager.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce