Aniston

30 Day Challenge - The end

1 million squads senere ...

30 Day Challenge - The end
Da jeg, for mere end 30 dage siden, startede på min 30 Day Challenge, tænkte jeg, at "Nå ja, 30 dage, hvor svært kan det være?!"

Men det har faktisk været svært!

I starten tog det jo ikke lang tid at lave 50 squads, tage 10 armbøjninger og stå i planke i 20 sekunder. MEN ... Jo længere i forløbet, des mere tid skulle der til. Jeg har derfor mere end en gang været nødt til at bytte rundt på dage og at sno mig for, at få det til at passe ind i en travl hverdag. Herudover er der en lille mand i mit liv, som har svært ved at lade sin mor være i de 20 minutter, det tager at træne. 

Det har alligevel været det hele værd! For de 30 dages strabadser kan faktisk tydeligt ses! Specielt overarme er blevet strammet op, og det samme er lår og numse. Det er fantastisk!

Ja, faktisk er jeg blevet så glad for resultatet, at jeg da skulle være et skarn, hvis jeg ikke ville gøre bare lidt for at holde det vedlige. Derfor har jeg nu lavet mig eget lille "vedligeholdelsesprogram" med 100 squads, 25 armbøjninger og 60 sekunders planke 5 gange om ugen. 


Tag et kig på Anne fra Whatwhenwhere.dk's 30 Day Challenge her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE