Aniston

30 Day Challenge

På tredjedagen er jeg flyvende!

30 Day Challenge
Det startede skidt! Sådan rigtig skidt! Min 30 Day Challenge, som seje Anne fra Whatwhenwhere.dk har udarbejdet og udfordret til, var hårdere at komme i gang med, end jeg havde regnet med. 

Jeg tænkte jo, at 50 squads, 10 armbøjninger og 20 sekunders planke var barnemad. Men jeg havde helt tydeligvis undervurderet, HVOR dårlig min form egentlig er.

De første 10 armbøjninger måtte jeg bide over i 3 (TRE!!) bidder, og dagen derpå var de 55 squads virkeligt svære at komme igennem, fordi mine ben var så ømme fra dagen før!

Men nu skriver vi allerede dag 3, og jeg har startet hver dag med sved på panden og snuden i gulvet. Og i morges var 60 squads og 30 sekunders planke ren barnemad. Armbøjningerne er stadig L-O-R-T, men jeg kan da i det mindste lave mere end tre ad gangen allerede, og mine arme er så ømme, at det ikke kan andet end at have en effekt.

I morgen er der (i princippet) hviledag, men eftersom jeg skal til konfirmation fra tidlig morgen torsdag, tænker jeg, at jeg bytter rundt på dage 4 og dag 5. Men sig ikke til Anne, at jeg bøjer reglerne!

Vil du også være bikiniklar med 30 Day Challenge, så er det ikke for sent. Se mere på Whatwhenwhere.dk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce