Aniston

1440 Weekday

Svenske Weekday lancerer nyt sub-brand.

I november lancerede det svenske mærke Weekday deres Fade To W-kollektion. I begyndelsen af februar var kollektionen på deres nye webshop, og nu er Weekday klar med endnu et nyt sub-brand: 1440.

1440, som udtales 14-40 (fourteen-forty) repræsenterer både en herre- og en damekollektion, inspireret af urban fashion med sportsrelaterede indflydelse.

Kollektionen designes i samarbejde med en ny designer for hver kollektion, og det spektakulære navn bærer, ligesom MTWTFSS-kollektion (Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday) og andre af Weekdays kollektioner, præg af Weekdays' univers og tankegang.

Navnet 1440 er valgt, fordi en hel ugedag, består af 1440 minutter, og 1440 er virkelig et 24 timers koncept på grund af mulighederne for multi styling og anvendelse.

1440 by Weekday og Nhu Duong
Den første Weekday 1440-kollektion er designet i samarbejde med den Berlin- og Stockholm-baserede designer Nhu Duong, som hverken er ukendt i Skandinavien eller i Weekday-universet, da hun allerede i 2008 blev udvalgt til at designe en kollektion for Weekday. 

Resultatet af 1440-kollektionen er en velafbalanceret kombination af sportsinspiration og elegance med en udpræget urban følelse og er, ifølge Nhu Duong, selv:

" En kollektion inspireret af sports og high-performence tøj i en ergonomisk og æstestisk udforskning i forholdet mellem teknologi, kroppen og miljøet. De fleste af beklædningsgenstandene kan syntes meget minimalistiske og klassiske i starten, men alle beklædningsgenstande er multi-funktionelle og har tekniske formål, hvilket gør dem interaktive og sjove."

Farveskalaen i den første kollektion går fra sort til hvid, neon, sølv og pastelnuancer og spænder over både kjoler, nederdele, mavekorte toppe, sweaters, handsker, t-shirts og jakker.

Kollektionen er målrettet mod et urbant klientel og findes i 19 af Weekdays' butikker verden over fra begyndelsen af marts.


Se lidt af kollektionen nedenfor og i galleriet!
ANNONCE
1440 Weekday
1440 Weekday
1440 Weekday
Designeren Nhu Duong - 1440 Weekday Designeren Nhu Duong
Pressefotos - Weekday
Del

Seneste nyt