Aniston

Fade To W

- By Weekday og Stine Goya

Fade To W - Pressefoto Weekday - Fade To W Fade To W - Pressefoto Weekday
Weekday lancerer nyt mærke med feminin profil under navnet "Fade To W."
 
Fra denne uge (uge 47) vil Weekday to gange om året introducere kollektioner fra det nye mærke Fade til W.

Fade To W (W kan læses som Woman eller Weekday)
Fade To W Weekday er Weekdays nye og mere feminine linje, som skabes af eksterne designere, der under processen bliver en del af Weekdays designteam og er med til at skabe kollektionerne.

Fade To W by Weekday og Stine Goya
Den første Fade To W-kollektion er designet af den danske designer Stine Goya, som er kendt for sit farverige univers og grafiske mønstre - og som i øvrigt allerede har haft et samarbejde med Weekday, da to af designerens skulpturelle og farverige kollektioner har været tilgængelige hos Weekday.

Fade To W by Weekday og Stine Goya-kollektionen byder på få, men eksklusive, elementer og byder bl.a. på en herreinspireretblazer samt gulvlange kjole med blonder og repræsenterer både Weekdays og Stine Goyas design i en fin og gennemført kombination med Weekdays' skarpe taljemål, stærke mønstrer og blonder. 

Herudover er kollektionen fyldt med grafiske print og sarte pastelfarver fra danske Stine Goya og begge mærkers forkærlighed for den gulvlange kjole, suitet og enkle og feminine linjer! Fade To W er det første af de to mærker, som vil blive introduceret af Weekday og kan allerede købes her. Det andet er fortsat en hemmelighed.

Se billederne fra Fade To W by Weekday og Stine Goya nedenfor og i galleriet!
ANNONCE
Fade To W - Pressefoto Weekday - Fade To W Fade To W - Pressefoto Weekday
Fade To W - Pressefoto Weekday - Fade To W Fade To W - Pressefoto Weekday
Del

Seneste nyt