Aniston

10 kvinder, der har gjort mig ekstra stolt af mit køn på det sidste

Who run the world..

Jeg er generelt ret glad for at være kvinde, men sommetider sker der lige noget, hvor jeg bliver ekstra glad for og stolt af mit køn. For vi ér ret seje, og det skal vi huske på og minde hinanden om. Derfor har jeg her samlet en lille liste over 10 kvinder, der har gjort mig ekstra stolt af mit køn på det sidste. #thefutureisfemale

10 kvinder, der har gjort mig ekstra stolt af mit køn på det sidste

1) Hende, der indhentede mig, da jeg gik fra mit studie og hen imod toget for at fortælle mig, at min nederdel havde sat sig fast i min taske. Jeg har altså gået og flashet baller for halvdelen af universitetet, inden denne kvinde valgte at redde mig. TAK, fordi du sørgede for, at min røv i det mindste forbliver et mysterium for den anden halvdel af Roskilde.

2) Tjeneren, der valgte at fylde mit rødvinsglas ekstra godt op, for ”så fik vi jo tømt flasken” – jamen selvfølgelig, det hjælper jeg gerne med!

3) Min mor. Fordi min mor – sikkert ligesom alle jeres mødre – bare er den bedste i verden.

4) Nanna og Josephine bag podcasten Fries Before Guys, fordi de igen-igen diskuterer ekstremt vigtige emner, som vi alle tænker over, men måske ikke siger højt. Har du endnu ikke givet dem et lyt, så gør det!

5) Hende, der i DR1 dokumentaren Venus – Let’s talk about sex siger følgende: ”Jeg føler, at sidste gang, jeg var meget skrøbelig, der blev jeg forladt i øjeblikket, og det må man ikke, det var virkelig forkert.” Det er så smukt, rørende og på alle måder rigtigt. Har du endnu ikke set dokumentaren, vil jeg klart anbefale dig at gøre det. Den er fuld af seje kvinder!

6) Hende, der lod mig komme foran i toiletkøen, uden jeg bad om det, men fordi hun kunne se, at jeg stod og trippede, fordi det virkelig var presserende. Det er altså ikke sjovt at have en blære på størrelse med en ært, når man gerne vil drikke, hvad der svarer til en uges forbrug af kaffe på én dag.

7) Kvinder på pigetoilettet i byen. Behøver jeg sige mere?

8) Alle de seje kvinder, jeg er kommet i kontakt med på VINA. Jeg synes, det er så sejt, at der findes så mange kvinder, der er klar på at danne nye venskaber. 

9) Min veninde, der endelig har sagt farvel til den fyr, der har behandlet hende dårligt alt for længe. Jeg har dyb respekt for kvinder, der kender deres eget værd – og lever efter det.

10) Hende, der stoppede mig på gaden for at komplimentere min læbestift. Det var så cool og afslappet, men alligevel satte det et smil på mine læber resten af dagen. Det vil jeg klart selv prøve at blive bedre til. Hvis du har noget pænt at sige, så sig det!

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce