Aniston

Zeno

Giv dine bumser kamp til stregen. Aniston.dk har testet Zeno Mini.

Bumser er bare enhver kvindes mareridt, og de dukker altid op, når det passer aller mindst. Men Aniston.dk har testet den nyeste teknologi inden for behandling af akne.

Zeno
Bumser og urenheder hører desværre ikke kun teenage-årene til, som jeg engang troede - og håbede.

Jeg har rundet de 30, men der dukker stadig bumser op - og altid på de mest irriterende steder og tidspunkter.

Så da jeg blev kontaktet af den danske distributør af Zeno, der syntes, Aniston.dk skulle teste deres nyeste "bekæmp-akne-aggregat", sprang jeg straks til. Det skulle ganske enkelt prøves, for tænk, hvis det virkede!

En varm sag
Zeno og dens lillesøster, Zeno Mini, som er den, jeg har testet, er et medicinsk apparat i et format, der passer lige ned i håndtasken. Så det er "førstehjælp til bumser", man altid lige kan have med sig, hvis uheldet skule være ude.

Zeno fungerer på den måde, at den dræber de bakterier, der er i bumser, med varme. Og de varmeimpulser, der kommer fra Zeno, gør, at kroppen skaber det protein, der dræber bakterierne.

Jamen det lyder jo alt sammen meget godt, og så er det jo bare at vente på en bums, så jeg kan komme i gang med at teste. "Heldigvis" er min hud ikke så længe om så lidt, så jeg var hurtigt klar til at teste...

Visne bumser

Bumsen er lokaliseret, og Zeno Mini kommer frem. Den skal lige lade op, og derefter placeres den på urenheden. Det føles temmelig varmt men uden at være ubehageligt.

Efter 2,5 minut bipper Zeno Mini og indikerer, at min bums nu har fået den behandling, den skal have i denne omgang.

Huden er derefter en lille smule rød, men bumsen ser ud som om, den lige er visnet en tand. 12 timer senere får bumsen lige endnu en tur - og hopla, så er den faktisk bare væk!

I følge brugsanvisningen skal den enkelte bums da også have to til tre behandling inden for 12-24 timer.

Dyr - men pengene værd
Konklusionen må således være, at Zeno virker og er ganske effektiv mod bumser! Den er nem at bruge, og så er den helt uden kemikalier og andet skidt, så den kan uden videre bruges, hvis man eksempelvis er gravid.

Prisen for en Zeno Mini er en smule høj. Den koster nemlig 899 kr., men hvis man fremover slipper for at købe sig fattig i tonics, scrubs og andet, som ikke nødvendigvis virker, ja så er de penge nok godt givet ud.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce