Aniston

Zach Braff's vilde liv

Det vidste du ikke om ham

Scrubs stjernen Zach Braff - Dr. John Dorian (JD) i serien - er gået i kødet på sladdermedierne for at udstille ham som den mandlige udgave af Paris Hilton, og insisterer på at deres historier er komplet opspind.
Zach Braff's vilde liv
De seneste nyheder har lydt, at stjernen regelmæssigt går på diskoteker og skulle vist nok også have lagt an på Jessica Simpson, efter hans brud med popstjernen Mandy Moore.

Zach dukkede op i David Lettermans 'Late Show' tirsdag aften og fortalte straks hvad der er sandt, og hvad der er rygter.  'Jeg har lært meget om mig selv, ved at læse alt om det jeg åbenbart er i færd med ifølge nyhederne, det er ikke baseret på sandheden."

J"eg har levet et ret kedeligt liv, - Jeg sidder hjemme, jeg er på internettet, jeg spiser almindelige morgenmad - det er en typisk dag for mig. Jeg kan læse på nettet, om alle de steder jeg har festet, og om alle de kvinder jeg har festet med."

"Jeg er lidt ligesom: 'Wow, måske jeg burde gå sådanne steder. Det lyder sjovt." - Jeg havde åbenbart en god aften der. Jeg er faktisk lidt jaloux på det liv jeg lever ifølge medierne."

"Her er hvordan det hele faktisk fungerer. Jeg besluttede mig faktisk for, at jeg måske burde gå ud, det er sommertid og jeg er ikke længere med i Scrubs. Så jeg går ud en lille smule, og de skriver om mig, værende komplet party-uartig-fyr, som om jeg er Paris Hilton eller sådan noget."

"Jeg er åbenbart den mandlige udgave af Paris Hilton. Så blev jeg sådan lidt: 'Jeg kan ikke lide det. Jeg kan ikke lide at være i sladdermedierne, så jeg bliver bare hjemme." Jeg bliver jo nærmest et hjemmemenneske. Om en uge kommer jeg til at blive overskriften: 'Zach Braff nægter at forlade hjemmet.' Jeg kan jo ikke vinde? Så jeg giver bare op...'

Aniston.dk er ligeglad. Han er lækker uanset hvad!
ANNONCE
Del

Seneste nyt