Aniston

Youngblood mineral makeup

Crushed øjenskygge til den bevidste makeup-connaisseur.

Hvilken makeup skal man egentlig vælge, hvis man vil være sikker på, at der ikke parabener og parfume i, eller hvis man eksempelvis er gravid, allergisk eller bare bevidst om, hvad man smører på kroppen?

Det kan man alt sammen blive klogere på på webshoppen Rawmakeup.dk, som har sat sig for at være en makeupshop udelukkende med rene og naturlige produkter.

Her finder man også Youngblood, som udelukkende laver mineral makeup. 

I Youngbloods serie finder man blandt andet en Crushed Mineral Eyeshadow, som enhver med hang til lækre makeupprodukter, rene og naturlige øjenskygger og et lille snert af luksus, bør prøve.

Den ligner umiddelbart mange andre mineral øjenskygger, men den er noget af det fineste, jeg nogensinde har oplevet på den front.

Og så er den helt perfekt til både at dosere helt let, så man bare får et lille snert af farve og glitter omkring øjet, og med mere knald på, så man rigtig kan se farven. Man kan endda bruge den til en mere smokey-effekt ved at dyppe øjenmakeuppenslen lidt i vand. Det giver rigtig smæk på kuløren.

Øjenskyggen klumper og klatter ikke og kræver blot en god makeupbørste for at kunne lægge den helt perfekte øjenskygge.

Alsidig og plejende
Youngblood Crushed Mineral Eyeshadow indeholder rene, knuste mineraler og fugtgivende ingredienser, der efterlader det sarte område omkring øjet plejet og beskyttet.

Herudover er den dejligt alsidig, og nogle af farverne kan også nemt bruges som øjenbrynsfarve eller som lipglossfarve, hvis du bruger den sammen med en klar lipgloss eller læbepomade.


Youngblood Crushed Mineral øjenskygger forhandles blandt andet på Rawmakeup.dk.
ANNONCE
Youngblood mineral øjenskygge i farven Azurite. - Youngblood mineral makeup Youngblood mineral øjenskygge i farven Azurite.
Mineral makeup er fremstillet af naturlige mineraler fra jorden, og produkterne fremstilles ved en særlig form for fræseproces, der knuser mineralerne til en fin pudder.

Mineralerne dækker effektivt og ensartet og lader samtidigt huden ånde og regenerere.
Del

Seneste nyt