Aniston

YniQ

Luksusvatrondeller, der klarer alle slags lak ...

Hvis vatrondeller kan være hypede, så kan man vist roligt sige, at de nye YniQ Luxus Vatrondeller er netop det.

De er nemlig pludelig blevet musthaves blandt alle, der interesserer sig for makeup og skønhed.

Og det er ikke helt uden grund. 

Slut med dårlige vatrondeller i supermarkedsudgaven
Som trofast neglelakfan, der konstant har lak på neglene, kender jeg alt til vatrondeller fra supermarkeder, der godt nok er billige og nemme at få fat i, men som også har en tendens til at fnulre, skille og til at hænge fast i specielt nogle typer neglelak, når man forsøger at fjerne lakken.

Jeg har dog levet med dette i min uvidenhed om, at dette faktisk godt kan være anderledes.

Men nu har jeg stiftet bekendtskab med YniQ, som står bag nogle luksusvatrondeller, der, for det første, kommer i en smart beholder, der kan stå på badeværelset. Dermed altså også slut med slatne aflange poser, der indeholder dårlige vatrondeller.

For det andet er YniQ også bare som skabt til at fjerne neglelak med og i øvrigt også til at fjerne makeup og rense huden med.
ANNONCE
YniQ
Luxus vatrondeller er mere hverdagsluksus
YniQ har selv valgt at kalde deres vatrondeller for Luxus Vatrondeller. Og det kan man godt forstå, at de har. 

For vatrondellerne har eksempelvis en rigtig god absorberingsevne, som gør, at du ikke skal bruge lige så meget neglelakfjerner eller skin tonic, som du ellers ville gøre, hvis du brugte en billig vatrondel. I længden sparer man altså faktisk ved at købe de lidt dyrere vatrondeller, fordi man ikke bruger nær så meget af de dyre produkter. 

Herudover holder YniQ vatrondellerne bare til mere. Man kan nøjes med 1-2 rondeller, når man fjerner lak, og man slipper desuden for en fnulrende klump vat, der smuldrer fuldstændigt, og som sætter sig fast i lakken.

Desuden klarer de faktisk også topcoats og glimmerlak, der ellers kan være noget nær umulige at få af neglen, noget bedre end de billige vatrondeller.
ANNONCE
YniQ
Tilret makeuppen med YniQ
I YniQ-serien findes desuden Cosmetic Sticks, der nærmest springer ud af beholderen, når man åbner den, fordi beholderen har en pop-up-funktion.

Disse er perfekte, hvis du er typen, der anvendes vatpinde, når du lige skal tilrette eyelineren eller lignende, fordi de har en spids ende og en blød og afrundet ende. Og de kan naturligvis også bare bruges til at rense ører med ...


Vatrondellerne fra danske YniQ er fremstillet i 100 % økologisk bomuld og ikke tilsat optisk hvidt eller parfume. Bomulden kommer fra bæredygtige plantager og bearbejdes under miljø- og arbejdsmæssige ansvarlige forhold. Se mere på YniQs hjemmeside og onlineshop.


YniQ vatrondeller har en vejl. pris på 25 kr., og YniQ Cosmetic Sticks har en vejl. pris på 15 kr.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce