Aniston

Yngresagen

Yngresagen går ind i kampen for de glemte: Danmarks unge

De danske unge er altid i klemme når det handler om politik. Yngresagen er en forholdsvis ny organisation der vil flytte grænser, så vi også har noget at skulle have sagt

Yngresagen
Yngresagen er en frivillig landsforening for alle unge mellem 13 og 35 år.  De arbejder for at forbedre dine vilkår som ung i Danmark, og skaber projekter omkring deres fælles interesser.

Deres aktiviteter sætter fokus på unge og unges indflydelse i samfundet. Yngresagen kan beskrives som et talerør for unge, eller en kommunikationsplatform der insisterer på, at politikere og borgere spiller sammen på lige fod - uafhængigt af alder og samfundsmæssig position.

Langt om længe har vi unge mulighed for, at kravle op af den stige hvor ældresagen og indvandrer politik, indtil nu har vægtet om kap med skattelettelser. Endelig har vi en chance for at få nogle tiltag igennem og blive hørt.

Yngresagen har frivillige i alle regioner så de når ud til alle unge, og på den måde strækker vidt over alle klasser, så ingen bliver glemt. En fordel for mange unge der måske ikke lige har forældrene i ryggen, eller kan tage initiativ til selv at arbejde med mange af de store sager.

Yngresagen dækker over alle, så der er ingen etniske, partipolitiske og religiøse forhold der går ind og gør stemmerne værre stillet end andres. Alle stemmer tæller.

Det er muligt at blive medlem af yngresagen og på den måde støtte deres arbejde i Danmark, dette koster 75,- årligt.

Besøg hjemmesiden for mere info og se mere om deres holdninger til bl.a. 24års reglen på www.yngresagen.dk

De er også på facebook, og kan besøges her: http://www.facebook.com/home.php?tab=3#/group.php?gid=2358913932&ref=ts

Aniston.dk spørger læserne:
Ser i yngresagen som en overflødig organisation, eller en mulighed for at blive hørt?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce