Aniston

Yngresagen

To gutter vil kæmpe for ungdommen

De kalder sig for Yngresagen, og de vil kæmpe vores sag. De vil sørge for, at vi får det bedre. De vil være vores talerør udadtil.
Yngresagen
Ældresagen gør et fantastisk job for den aldrende del af befolkningen; men ifølge de to unge mænd, gør de ældres talerør næsten jobbet lidt for godt. Der er nemlig en bagside af medaljen.

"Unge fremstilles som en forkælet og homogen gruppe. Det er dog langt fra sandheden - mange unges hverdag byder på en række unødvendige udfordringer. Blandt de unge finder vi de fattigste, de mest hårdtarbejdende og samfundets højeste selvmordsrate.

Unges interesser bliver i dag ikke i tilstrækkelig grad repræsenteret i debatten - det resulterer i en mindre nuanceret debat og en manglende forståelse for unge og deres behov. Yngresagens formål er at løfte denne opgave."

Det skriver de to stiftere, Kristian Cedervall Lauta og Jesper Luthman, på Yngesagens hjemmeside, og tirsdag den 5. juni 2007 klokken 15:15 gæstede Kristian Cedervall Lauta P1's program: "Klub-værelset" i selskab med Ældresagens formand, Bjarne Hastrup.

Hør programmet her

Gratis tilmelding

Alle er velkomne som medlemmer, men målgruppen er primært de 13- til 35-årige. Til at starte med har de to unge mænd valgt at gøre alle tilmeldinger gratis.

Et træk, der falder godt i spænd med fattige studerendes mange pengesmerter.

Tilmeld dig på siden her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce