Aniston

Xtreme Booking: Sådan kan man også booke et hotel

Se, hvordan freestyle motocross-kører og medlem af Nitro Circus, Andy Bell, booker et hotel samtidig med, at han er på flugt fra tyre i Pamplona i Spanien.

Xtreme Booking: Sådan kan man også booke et hotel
Hvis man vil vide, hvor nemt det egentlig er at booke et hotel fra en smartphone med Hotels.com’s app, så kan man eksempelvis deltage i den årlige festival ”San Fermin” i Pamplona og dermed løbe med tyrene, mens man foretager en hotelbooking.

Det gør Andy Bell i Hotels.com’s nye Xtreme Booking-video, som netop er blevet lanceret på YouTube.

Videoen viser, hvor hurtigt og nemt, det er at booke et af Hotels.com’s 155.000 hoteller via app’en.

Hotelbooking med fire klik
Den nye video følger i fodsporene på den virale Xtreme Booking-video fra 2011, hvor den kendte faldskærmsudspringer JT Holmes bookede sig ind på Hyatt Regency Lake Tahoe Resort, lige inden han landede på stranden foran hotellet efter et faldskærmsudspring.

Andy Bell booker i den nye video et værelse på Hotel La Perla i Pamplona med fire hurtige klik. Og med en tid på blot 2 minutter matcher han dermed faldskærmsudspringer JT Holmes’ tid fra 2011.

"Vores smartphone-app er førende med hensyn til valg af hoteller, brugervenlighed og hastighed. Med udgangspunkt i samme tema som sidste år har vi taget ekstrem booking til det næste niveau i 2012. Den nye video viser, at et hotel kan bookes nemt og hurtigt i selv de mest pressede situationer," fortæller Nigel Pocklington, Chief Marketing Officer for Hotels.com.

Andy Bell tilføjer: "Det lykkedes! I en knap 200 meters spurt og med ti 1000 kg dyr i hælene lykkedes det mig at booke et hotelværelse og få min bekræftelse på bookingen. Mission fuldført! Jeg havde ellers mine tvivl om, om det var muligt at booke et hotel under så hurtig løb. Jeg bruger Hotels.com, når jeg skal bestille hotel alligevel, men jeg anede ikke, det kunne lade sig gøre på farten – før nu.”

Se den nye Xtreme Booking-video nedenfor!


Hotels.com’s app blev lanceret til iPhone og Android i maj 2011, til iPad i september 2011 og til Windows Phone 7 i marts 2012. I juni 2012 udkom en ny version af app’en til iPad, som er en kontekstuel hjemmeside, der ændrer sig ift. brugerens profil, så man bl.a. kan se kommende reservationer, status på Welcome Rewards eller lokale tilbud, hvor man er. Øvrige opdateringer til app’en omfatter retina display i høj opløsning og forbedringer af kortfunktionen. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce