Aniston

X-Factor

X-Factor finalisterne udgiver album.

Linda, Seest, Alien Beat Club, Mohamed, Sidsel, Tårnhøj, Lucas, Asian Sensation og Claus - Alle er de pladeaktuelle mandag den 23. marts.
X-Factor
'Der kan kun være én vinder af årets X-Factor konkurrence', siger Lise Rønne hver fredag på DR1, når Danmarks mest sete underholdningsprogram ruller over de mange tændte tv-skærme. Og det er sandt, for der kan kun kåres én egentlig vinder.  

Men med albummet 'X-Factor Finalisterne Live 2009', som udkommer mandag den 23. marts, er der grund til at fejre samtlige ni finalister. Mohamed, Lucas, Sidsel, Seest, Claus, Linda, Asian Sensation, Tårnhøj og Alien Beat Club er nemlig alle vindere, for blandt 3.800 håbefulde talenter, slap de gennem nåleøjet og fik chancen for at stå på scenen i de populære X Factor Live programmer.

Dermed sikrede de sig chancen for at dele netop deres talent med hele Danmark og opnåede dermed et drømmeafsæt for en fremtidig musikalsk karriere, som kun er de færreste forundt.  

'X-Factor Finalisterne Live 2009' indeholder 24 udvalgte sange med alle ni finalister fra X-Factor liveprogrammerne i flotte redigerede versioner samt #1 singlen 'You've Got A Friend'. 

Igen i år har X-Factor et fast jerngreb om den danske befolkning på tværs af alder, køn og samfundsskel med ugentlige seertal tæt på to millioner. Med albummet 'X Factor Finalisterne Live 2009' får alle entusiaster, unge som gamle, nu mulighed for at genhøre mange af deres favoritter. 'X Factor Finalisterne Live 2009' er en musikalsk souvenir fra endnu en fantastisk sæson.  

For at promovere udgivelsen af albummet, vil der i forbindelse med Aftenshowet den 23. marts, være   koncert med finalisterne på Rådhuspladsen, fra kl 18:00 til kl: 20:00.
 
Tracklist:

1. X Factor Finalisterne 2009: You've Got A Friend

2. Mohamed: 1 Thing

3. Linda: Because Of You

4. Alien Beat Club: Warwick Avenue

5. Lucas: Tainted Love

6. Seest: Wonderful World

7. Asian Sensation: Staying Alive

8. Claus: Ordinary People

9. Sidsel: Nothing Else Matters

10. Tårnhøj: Uninvited

11. Alien Beat Club: Dig & Mig

12. Seest: Transparent & Glasslike

13. Mohamed: Det Er Sent Nu

14 Lucas: Hvorfor Er Lykken Så Lunefuld

15 Asian Sensation: Elsker Hende Mere

16. Linda: Vårvise

17. Sidsel: Rocket Brothers

18. Linda: You Can't Hurry Love

19. Mohamed: I Want You Back

20. Sidsel: What Becomes Of The Brokenhearted

21. Alien Beat Club: I'll Be There

22. Lucas: Baby Love

23. Asian Sensation: Dancing In The Streets

24. Seest: Lately
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce