Aniston

Wulffmorgenthaler

To nyheder fra Wulffmorgenthaler, der giver det gode grin nu og et helt år frem!

9 ud af 6 stjerner
Wulffmorgenthaler er, efter min mening, intet mindre end en genialitet fra Mikael Wullf og Anders Morgenthalers side.

Derfor var det også med stor glæde, jeg kastede mig over den nye bog "Konfliktløsning på højt plan", der er fyldt med de velkendte striber fra makkerparret, og den helt nye kalender for 2011, som er en lækker lille bordkalender med en tegning pr dag - ergo: Et godt grin pr. dag i 2011!

Det bliver da ikke meget bedre! For hvem vil ikke gerne grine højt bare en gang om dagen?

Politisk ukorrekt vanvid
"Wulffmorgenthaler - Konfliktløsning på højt plan" og "Wulffmorgenthaler Kalender 2011" er ganske enkelt en ordenlig dosis humoristisk og meget politisk ukorrekt vanvid om alt fra børneopdragelse, ægteskabelige problemer, plastikkirurgi og pædofile julemænd.

Det er skæve striber, der gør hverdagen meget mere latterlig - og hurra for det!
ANNONCE
Wulffmorgenthaler
Grin højt - hver dag!
Kalenderen er en super smart sag, fordi den kan klappes sammen, så den kan stå noget så nydeligt på skrivebordet på kontoret (specielt, hvis du arbejder i et åbent kontormiljø, for dine kolleger vil sikkert elske, at du en gang dagligt bryder ud i høj latter!)

Der er et styk dejlig, vanvittig tegning pr. og naturligvis mulighed for at skrive en enkelt aftale eller to ned - og måske også en fødselsdag i ny og næ.

Men denne kalender handler vist ikke så meget om aftaler - bagtanken er ganske enkelt at få dig til at grine. Og så kan man jo altid tage bagsiden i brug på dage, hvor man rent faktisk har mere end de par aftaler, der kan stå på de få linjer i kalenderen.
ANNONCE
Wulffmorgenthaler
Enormt grænseoverskridende - og sjove!
I tegneseriehæftet "Konfliktløsning på højt plan" gemmer sig også en række gode latterkramper.

Her har makkerparret Wulff og Morgenthaler samlet nogle af deres bedste striber, der inkluderer truede dyrearter, feng shui-kirurgi, hipster-bjørne og manipulerende revisorer.

Det er alle de striber, der grundlæggende er for meget, for grænseoverskridende og for voldsomme - men som samtidigt er meget meget sjove!
  
Så hvis du også ellers er til Wulffmorgenthalers gakkede og syrede, der blandt andet kan opleves i Politiken, så vil du også elske de to nye udgivelser.

"Konfliktløsning på højt plan" og "Wulffmorgenthaler Kalender 2011" er skrevet af Wulffmorgenthaler og udgivet af Lindhardt & Ringhof den 22. oktober 2010 til vejl. udsalgspris på hhv. 129,95 kr. og 149,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce