Aniston

World Outgames 2009

World Outgames 2009 løber af stablen i København næste sommer. Her vil homo- bi- og transseksuelle fra hele verden, komme til Danmark.

World Outgames er et kæmpe arrangement.

Her vil der være et bredt spekter af forskell
World Outgames 2009
ige former for underholdning. Til World Outgames vil der være mere end rigeligt at se til, hvis man gerne vil nå at se det hele, bliver der rigeligt, at få tiden til at gå med til World Outgames.

Inden for sportsgenren er der alene 38 forskellige discipliner. Men det er ikke kun inden for sportens verden, der bliver tændt op for arrangementet. Der vil side løbende køre et kulturprogram der breder sig over hele det centrale København. Kulturprogrammet strækker sig over en uge. I løbet af denne uge vil World Outgames være arrangørerne bag, blandt andet, teaterforestillinger, en masse fester, dans og en filmfestival. World Outgames siger selv, at central København i denne uge bliver lidt mere queer.
 
Udover en masse arrangementer, med fart over feltet. Vil der også blive afholdt en international menneskerettighedskonference, hvor der vil blive diskuteret human rights. Selvfølgelig med henblik på homo-, bi- og transseksuelle.   

World Outgames 2009 løber af stablen fra den 25 juli til den 2 august 2009. Der bliver lagt op til, at denne event er for både hjerne, krop og sjæl.

Hvis man skulle være interesseret i at læse mere om dette arrangement er deres hjemmeside: http://www.copenhagen2009.org/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce