Aniston

Wood Lamp

Danske Muuto åbner 2010 med to lysende nyheder.

Det danske designfirma Muuto tager hul på 2010 med to nye produkter, der giver et pift til hjemmet, og som samtidigt er meget anvendelige.

Muutos er efterhånden alment kendte for deres skandinaviske designprodukter, der klæder de danske hjem.

Men de hviler ikke på laurbærene og har derfor netop lanceret to nye lysende produkter: En meget nordisk-inspireret bordlampe og en fyrfadsstage, der er baseret på en helt simpel men indsigtsfuld idé.
ANNONCE
Wood Lamp
Ærlig og ikonisk skrivebordslampe
Den karakterfulde og ikoniske lampe, der har fået navnet "Wood Lamp", er designet af svenske TAF Architects og er det seneste produkt i Muutos samling af nyt nordisk design.

TAF har tidligere designet lampen E27, som jeg personligt er helt vild med og da også har hængende, og spisebordet Adaptable, som begge er Muuto-produkter.

"Wood Lamp" er en low-tech lampe i forhold til den normale skrivebordslampe, som efterhånden oftest har et meget moderne og teknisk udtryk, og alle detaljer på lampen er valgt ud fra en pragmatisk indgangsvinkel, så alle skruer og samlinger er gjort tydelige. På den måde har "Wood Lamp" fået et meget ærligt og enkelt udtryk.
 
"Wood Lamp" er lavet i fyrretræ, har en højde 50 cm og fås med hvid eller grøn ledning. Vejl. udsalgspris er 995 kr.
ANNONCE
Wood Lamp
Nytænkning af den klassiske fyrfadsstage
At brænde fingrene, når man tænder fyrfadslyset, er måske ikke det største problem i hverdagen. Men det er da irriterende.

Med Muutos nye fyrfadsstage, der går under navnet "Match", slipper du i hvert fald for det...

Den svenske designgruppe Form Us With Love har designet den enkle fyrfadsstage, som har en udskæring i glasset, der sikrer, at den tændte tændstik nemt kan føres ned til fyrfadslyset, så man slipper for at brænde fingrene.

Udskæringen er ikke bare praktisk, den giver også fyrfadsstagen et fint udtryk, som gør, at man kan se flammen, når lyset brænder.

"Match" fyrfadsstagen er lavet i glas, den har en højde på  80 mm, Ø 59 mm. "Match" findes i farverne grå, grøn, lilla og lyseblå til vejl. udsalgspris på 99 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce